Naut crocant

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2015 | 1880 vizualizari

 

Nu am facut pana acum. A iesit foarte bun de mancat la film langa o bere.

 

INGREDIENTE

  • 200g naut
  • ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut crocant:

Nautul se pune la hidratat in multa apa de seara pana dimineata.


Se spala bine in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 2 ore, pana se inmoaie bine.


Se scurge si se lasa la racit si uscat.


Intr-un castron se amesteca nautul cu celelalte ingrediente, dupa gustul fiecaruia, pana sunt unse toate bobitele.


Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasfirate sa nu fie boabe suprapuse.


Se introduce in cuptor pentru 30-35 minute, intorcandu-se din cand in cand.


Cand sunt crocanta cat doriti sunt gata.


Se scot intr-un castron si se lasa la racit.


Sunt bune cu o bere rece.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte mirodenii care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut crocant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

19.05.2015, 07:39

mirela0911 1

19.05.2015, 13:03

Cred ca e tare bun!

MotanLaOale 1

19.05.2015, 15:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Buline de mamaliga