Chec aperitiv picant

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2015 | 3917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ouă
  • 150 g făină
  • 4 linguri de ulei
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • sare
  • 200 g măsline
  • 1 1/2 gogoşar murat
  • 200 g caşcaval
  • cârnat afumat picant
  • kechup picant
  • seminţe de in, floarea soarelui
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv picant:

Mixăm foarte bine ouăle cu un praf de sare până când obţinem o compoziţie spumoasă.


Adăugăm treptat făina, praful de copt şi uleiul. Până la această fază am lucrat doar cu mixerul, de acum voi folosi o lingură pentru a amesteca ingredientele.


Adăugăm caşcavalul, măslinele, cîrnatul tăiat mărunt şi gogoşarul murat tăiat cubuleţe.


Turnăm compoziţia într-o tavă de cozonac tapetată cu ulei şi făină sau hârtie pentru copt. Deasupra punem kechup şi seminţe.


Timp de coacere 35-40 de minute. Facem proba cu scobitoarea. După ce se răceşte îl putem felia.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Zamfira 1

25.10.2015, 09:04

Multumesc Mirela

Gherca Daniela 1

26.10.2015, 09:02

bun

Zamfira 1

26.10.2015, 09:27

Daniela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval