Chiftelute din orez cu ton

de naomy in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2011 | 7833 vizualizari

 

Este o reteta inventata de mine, si asta datorita faptului ca am uitat mai mult decat trebuia orezul la fiert,si cum nu aveam pofta sa-l arunc mi-am zis trebuie sa inventez ceva bun cu el si iata REUSITA ,cele mai gustoase chiftelute pe care le-am facut vreodata .

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 2 cutiute de ton (in ulei vegetal)
  • 25 gr unt
  • 1 lingurita vegeta
  • 2 oua
  • 50 gr faina
  • busuioc
  • piper
  • sare
  • usturoi(praf)
  • patrunjel (eu am pus uscat ca nu am avut verde)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din orez cu ton:

Se spala bine orezul in mai multe ape si apoi se pune la fiert impreuna cu untul, vegeta si un pic de sare. Se fierbe la foc mic pana scade apa si se formeaza o pasta. Cand s-a racit se adauga tonul scurs de ulei, condimentele, ouale si faina si se amesteca bine. Compozitia trebuie sa fie mai molale deoarece chiftelutele se pun cu lingura in uleiul bine incins. Se fac mici sau mari dupa gustul fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din orez cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

20.07.2011, 18:21

interesanta combinatie

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:50

ryta 1

29.04.2014, 18:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de orez sarbesc