Bastonase de zucchini la cuptor

de vishinelu in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2013 | 8306 vizualizari

 

Bantuind pe la Auchan, partea cu legume si fructe, am dat peste niste zucchini foarte dragalasi care mi-au facut cu ochiul instant. Initial vroiam sa ii fac pane, prajiti in tigaie, dar ajuns acasa m-am razgandit si in loc sa ii prajesc in tigaie i-am bagat la cuptor...si nu regret deloc. Au iesit deliciosi, singurul regret fiind ca am luat doar 3 :)

 

INGREDIENTE

  •  3 zucchini
  •  pesmet
  •  1 ou
  •  1/2 lingurita piper
  •  1/2 lingurita busuioc
  •  1/2 lingurita oregano
  •  sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bastonase de zucchini la cuptor:

Spalam bine zucchini dupa care ii taiem in bastonase. Ii frecam cu sare si piper si ii punem deoparte 5-10 minute sa mai lase din apa. In acest timp incingem cuptorul. Intr-un bol batem oul. In alt bol amestecam pesmetul cu oregano, busuioc si piperul. Dam fiecare bastonas prin ou apoi prin amestecul de pesmet si ii punem in tava acoperita in prealabil cu hartie de copt. Ii lasam la cuptor in jur de 20 de minute pana capata o culoare aurie si devin crocanti la exterior si moi la interior.

Au iesit pur si simplu deliciosi si s-au terminat instant. Sigur mai fac. Sa aveti pofta si nu uitati: Gatiti cu pasiune si sigur va iesi ceva bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de zucchini la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

diaconta 1

25.08.2013, 17:44

La multi ani Vishinelule!!!!! Cu cine ne inseli de n-ai mai venit pe la noi?

Dya Daniela Andrei 1

25.08.2014, 09:28

Faina reteta ! La Multi Ani!

Pushaa 1

25.08.2014, 11:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor