Ciuperci umplute

de manu_ela in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2013 | 3106 vizualizari

 

Va urmaresc de ceva vreme, iar acum mi-am facut si eu putin curaj sa va scriu. Iata o reteta preferata de sotul meu.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci - 6 buc.
  • o ceapa
  • un ardei
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • un ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata, se taie coditele si se spala. Ceapa si ardeiul de taie marunt si se calesc in putin ulei. Apoi se adauga coditele taiate si ele marunt. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La final se pune oul batut. Palariile ciupercilor le umplem cu compozitia de mai sus. Deasupra adaugam cascavalul ras.Se lasa la cuptor pana se rumenesc.

Eu le-am servit cu garnitura de cartofi facuti la cuptor.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Palariile de sareaza cu putina sare si se lasa 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci brune la cuptor