Budinca de paste cu brocoli

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 2173 vizualizari

 

Dupa o reteta din Click Pofta Buna.

 

INGREDIENTE

  • 400 g spaghete
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • cateva buchetele de brocolli
  • 2 morcovi fierti
  • 150 g cascaval
  • unt pt.uns forma
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu brocoli:

Brocoli se fierbe in apa cu sare.Spaghetele se rup in 3 si se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj,dupa care se scurg si se clatesc cu jet de apa rece.


Ouale se bat cu smantana,se adauga cascavalul dat pe razatoarea mare,brocoli rupt buchetele mici,morcovul taiat cubulete,sare, piper si se amesteca usor pana se omogenizeaza.


Se unge un vas termorezistent cu unt si se tapeteaza cu faina apoi se toarna amestecul obtinut.Se mai rade cascaval deasupra si se da la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

 

TIPS-URI

1

Cantitatile nu sunt batute in cuie,puteti pune dupa gust,mai mult sau mai putin morcov,mai mult sau mai putin brocoli.

2

Cred ca este buna si cu conopida,dar atunci nu mai este asa colorata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

11.02.2012, 19:25

frumos

Lau 1

13.02.2012, 15:01

bun

irena 1

21.03.2012, 18:25

Bun !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu rosii cherry si busuioc