Dovlecei crocanti la cuptor

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 6 Oct 2018 | 3667 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 60 gr pesmet
  • 30 gr parmezan
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti la cuptor:

Spalam bine dovleceii, taiem capetele si taiem bastonase nu foarte subtiri.

Intr-un bol punem oul usor batut. Adaugam bastonasele de dovlecei in acest bol.

Separat amestecam pesmetul, parmezanul, sare si piper dupa gust.

Luam dovleceii din ou si ii trecem prin amestecul cu pesmet si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade C, pentru 25 minute.

Servim imediat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane