Nachos

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2015 | 1122 vizualizari

 

Daca tot am facut o cina intre prieteni am zis sa incerc ceva nou de data asta.. Din cate mi-au spus ceilalti a fost si bun :D ce spuneti?

 

INGREDIENTE

  • 400 g nachos
  • 400 g fasole frecata+ 200 g de fasole fiarta intreaga (eu am folosit din conserva)
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 catei de usturoi
  • boia de ardei iute+sare+piper
  • jumatate de pahar de apa
  • ulei de masline
  • 2 rosii taiate cubulete
  • 3 cepe verzi taiate rondele
  • 1 ardei iute taiat feliute
  • 300 g cascaval dat pe razatoarea mare (puteti folosi orice fel de branza care se topeste, ca de exemplu mozzarella.. sau chiar sa folositi un mix de mai multe branzeturi)
Sos:
  • jumatate de ardei iute
  • ulei de masline
  • 3 linguri de pasta de ardei
  • 200 de ml de suc de rosii
  • sare+piper
  • o ceapa mica tocata marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nachos:

Incep prin a face compozitia pentru nachos : punem ceapa toacata la calit in doua linguri de ulei de masline si o lasam sa se caleasca incet, dupa care adaugam carnea, o lasam sa se gateasca si adaugam fasolea batuta, fasolea boabe si jumatatea de pahar de apa si lasam la foc mic sa dea un clocot. Cand e gata adaugam sare, boia de ardei iute, piper si usturoiul tocat marunt si stingem focul. Intr-o tava mare (eu am folosit cea de la cuptor) punem cele 400 de grame de nachos peste care intindem uniform compozitia de mai devreme si punem deasupra cubuletele de rosii, ceapa verde, ardeiul iute (in caz ca nu va place prea picant reduceti cantitatea) si cascavalul si dam la cuptor timp de 10/15 minute la 200 de grade. Sosul se poate face si inainte si procedam astfel : tocam marunt ardeiul si il calim putin in 2 linguri de ulei de masline la foc mic dupa care adaugam pasta de ardei si sucul de rosii si lasam sa dea un clocot, oprim focul si adaugam sare si piper dupa gust si ceapa tocata marunt. In caz ca nu vreti picant sosul nu puneti ardeiul iute, dar eu ador mancarea picanta :)) Si cam asta a fost :D Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Nachos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

raluca95 1

25.05.2015, 06:09

MOKUSKA 1

25.05.2015, 08:33

raluca95 1

25.05.2015, 16:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Placinta pufoasa cu carne