Negresa de post cu esenta de rom si stafide

de cristinutanicolita in Prajituri, 16 Noi 2015 | 1847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  • 2 cani zahar
  • 4 cani faina
  • 2 fiole esenta de rom
  • 3 lg cacao
  • 200 g stafide
  • 1 praf de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu esenta de rom si stafide:

Se da drumul la cuptor.

Se mixeaza apa cu zaharul pana acesta din urma se topeste. Se adauga si restul ingredientelor si se mixeaza totul

Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu pana trece testul scobitorii.

Cand se raceste se pudreaza cu zahar sau nuca de cocos.

Se portioneaza rece.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu esenta de rom si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Negresa de post cu esenta de rom si stafide-0
Negresa de post cu esenta de rom si stafide-1
Negresa de post cu esenta de rom si stafide-2
Negresa de post cu esenta de rom si stafide-3
Negresa de post cu esenta de rom si stafide-4

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

miki_a

miki_a 1

17.11.2015, 16:23

Este o reteta fara bicarbonat sau praf de copt? Sigur iese ca in poza?

-Licurici-

-Licurici- 1

18.11.2015, 10:48

Gabitsa

Gabitsa 1

21.11.2015, 08:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!