Negresa de post cu seminte de rodie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 24 Ian 2017 | 3124 vizualizari

 

desert de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa minerala
  • 150 ml ulei
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 borcan pasta de macese
  • 1 cana zahar
  • 3 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 fiole esenta de rom
  • semintele de la 2 rodii
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu seminte de rodie:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Curatam cele doua rodii, scotind cu grija semintele.

Punem apa  mineralka si uleiul intr-un castron, adaugam praful de copt, zaharul si pasta de macese, apoi adaugam praful de cacao si faina. Mixam pana obtinem un amestec omogen.

Nu uitam sa adaugam praful de sare si esenta de rom.

Ungem tava cu ulei, apoi o tapetam cu faina si turnam amestecul obtinut in tava.

Nivelam cu lingura si decoram cu seminte de rodie.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Facem testul cu scobitoarea, daca prajitura este coapta, o scoatem din cuptor, o lasam la racit in tava si inainte de portionare, o pudram cu zahar pudra.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu seminte de rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

kytz 1

25.01.2017, 12:36

foarte frumoasă și interesantă!

loredanaaa 1

25.01.2017, 16:23

miki_a 1

27.01.2017, 05:23

Tare bună!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Spanac