Negresa de post cu seminte de rodie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 24 Ian 2017 | 4223 vizualizari

 

desert de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa minerala
  • 150 ml ulei
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 borcan pasta de macese
  • 1 cana zahar
  • 3 cani faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 fiole esenta de rom
  • semintele de la 2 rodii
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu seminte de rodie:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.


Curatam cele doua rodii, scotind cu grija semintele.


Punem apa mineralka si uleiul intr-un castron, adaugam praful de copt, zaharul si pasta de macese, apoi adaugam praful de cacao si faina. Mixam pana obtinem un amestec omogen.


Nu uitam sa adaugam praful de sare si esenta de rom.


Ungem tava cu ulei, apoi o tapetam cu faina si turnam amestecul obtinut in tava.


Nivelam cu lingura si decoram cu seminte de rodie.


Dam tava la cuptor pentru 35 minute.


Facem testul cu scobitoarea, daca prajitura este coapta, o scoatem din cuptor, o lasam la racit in tava si inainte de portionare, o pudram cu zahar pudra.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu seminte de rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

kytz 1

25.01.2017, 12:36

foarte frumoasă și interesantă!

loredanaaa 1

25.01.2017, 16:23

miki_a 1

27.01.2017, 05:23

Tare bună!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

ieri la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

ieri la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu orez de post