Ardei umpluti de post

de SanatateAcasa in Mancaruri de post, 14 Mar 2012 | 2898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de marar,
  • sare,
  • piper,
  • 1 cana cu orez,
  • 1 litru cu pasta de rosii,
  • 10 ciuperci champignon,
  • 2 morcovi,
  • 1 ceapa
  • 10 ardei grasi, verzi.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti de post:

Se spala ardeii cu apa rece. Se taie capace, adica partea cu codita. Se inlatura peretii interiori si semintele. Se dau deoparte si se pregateste umplutura.


Se taie ceapa marunt. Se spala ciupercile si se taie cubulete mici. Se spala morcovii si se taie cubulete, dupa care se amesteca toate acestea cu putina pasta de rosii, marar tocat marunt, sare, piper si orez. Se pune amestecul in tigaie, unde se adauga 1-2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui. Se caleste rapid, dupa care se adauga, cu o spatula sau lingura, in fiecare ardei. Se pun capacele la ardei, se adauga ardeii intr-o oala si se adauga restul de pasta de rosii.


Se tin ardeii pe foc, la temperatura joasa, pret de cel mult 30 de minute.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti de post" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

VERONICA2607 1

15.03.2012, 18:58

yamii....ce buni

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 08:05

Da ardeii umpluti sunt foarte buni

babi5 1

15.12.2014, 14:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Shaorma de post