Ardei umpluti cu orez si legume de post

de Oana in Mancaruri de post, 15 Mar 2017 | 4408 vizualizari

 

Ardei umpluti cu multe legume si orez, iata o alternativa pentru zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi colorati
  • 150 gr de orez
  • 1 ceapa
  • 150 gr porumb
  • 200 gr fasole rosie
  • 150 gr rosii
  • patrunjel verde tocat
  • marar tocat
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr rosii in bulion
  • 1 cana cu apa
  • 2 linguri ulei
  • cateva crengute de cimbru proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu orez si legume de post:



  • Fierbe orezul si lasa-l sa se raceasca intr-un castron.




  • Pune apoi deasupra porumbul din conserva, scurs bine, fasolea rosie din conserva, scursa si spalata, rosiile taiate cubulete, ceapa taiata marunt si condimenteaza dupa gust, cu sare si piper.




  • Pune apoi patrunjel si marar verde taiate marunt si amesteca bine.




  • Scoate cotoarele de la ardei si pastreaza capacelele.




  • Intr-un vas ce va merge la cuptor, pune rosiile in bulion, uleiul, putina sare si piper si crengutele de cimbru.




  • Asaza ardeii si umple-i cu compozitia de orez, presand bine.




  • Pune deasupra capacelele de ardei si toarna o cana cu apa.




  • Pune capacul si introdu vasul in cuptorul incalzit la 200 de grade C si lasa ardeii sa se gateasca timp de o ora.




  • La final, presara marar tocat.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu orez si legume de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

16.03.2017, 10:33

Buni!

mihaelar63 1

17.03.2017, 22:43

Toate boabele ,le are

schoria 1

06.04.2017, 11:05

1. Care sunt „legumele de post” ?
2. Porumbul este „legună” ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole