Ardei umpluti cu orez si legume de post

de Oana in Mancaruri de post, 15 Mar 2017 | 4145 vizualizari

 

Ardei umpluti cu multe legume si orez, iata o alternativa pentru zilele de post!

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi colorati
  • 150 gr de orez
  • 1 ceapa
  • 150 gr porumb
  • 200 gr fasole rosie
  • 150 gr rosii
  • patrunjel verde tocat
  • marar tocat
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr rosii in bulion
  • 1 cana cu apa
  • 2 linguri ulei
  • cateva crengute de cimbru proaspat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu orez si legume de post:

  • Fierbe orezul si lasa-l sa se raceasca intr-un castron.

  • Pune apoi deasupra porumbul din conserva, scurs bine, fasolea rosie din conserva, scursa si spalata, rosiile taiate cubulete, ceapa taiata marunt si condimenteaza dupa gust, cu sare si piper.

  • Pune apoi patrunjel si marar verde taiate marunt si amesteca bine.

  • Scoate cotoarele de la ardei si pastreaza capacelele.

  • Intr-un vas ce va merge la cuptor, pune rosiile in bulion, uleiul, putina sare si piper si crengutele de cimbru.

  • Asaza ardeii si umple-i cu compozitia de orez, presand bine.

  • Pune deasupra capacelele de ardei si toarna o cana cu apa.

  • Pune capacul si introdu vasul in cuptorul incalzit la 200 de grade C si lasa ardeii sa se gateasca timp de o ora.

  • La final, presara marar tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu orez si legume de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mirela0911 1

16.03.2017, 10:33

Buni!

mihaelar63 1

17.03.2017, 22:43

Toate boabele ,le are

schoria 1

06.04.2017, 11:05

1. Care sunt „legumele de post” ?
2. Porumbul este „legună” ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu opintici (ghebe)in oala de lut