Ghiveci de legume

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 15 Apr 2012 | 6830 vizualizari

 

.....ce este mai bun decat o mancarica cu multe legume si vitamine si pe deasupra si foarte gustoasa.....

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel,
  • un buchet de brocoli,
  • un ardei rosu,
  • 2 cepe,
  • o conopida medie,
  • 500g de ciuperci albe,
  • 2 morcovi,
  • o vanata,
  • o cutie de mazare,
  • 2linguri de bulion,
  • 5 cartofi
  • ,foi dafin,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete,

brocolisi conopida se rup in buchetele mici,ardeiul rosu se taie fidelute,cepele se curata si se taie pestisor,ciupercile se curata si se vor taia feliute,,morcovii se curata si se vor taia si ei rondele,

vanata se taie felii,iar cartofii se vor taia cubulete.    

bineinteles toate se vor spala foarte bine.    

dupa spalarea legumelor se vor innabusi in ulei apoi se vor cuprinde de apa si se va lasa sa fiarba la cuptor pana vor scadea.    

cand sunt fierte se va adauga bulionul care a fost un pic desfacut cu apa.      

se adauga foi de dafin sare si piper,optional si masline dar spre finalul mancarii sau boabe de porumb.    

va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume