Ghiveci de legume

de iri_iri in Mancaruri de post, 15 Apr 2012 | 2897 vizualizari

 

.....ce este mai bun decat o mancarica cu multe legume si vitamine si pe deasupra si foarte gustoasa.....

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel,
  • un buchet de brocoli,
  • un ardei rosu,
  • 2 cepe,
  • o conopida medie,
  • 500g de ciuperci albe,
  • 2 morcovi,
  • o vanata,
  • o cutie de mazare,
  • 2linguri de bulion,
  • 5 cartofi
  • ,foi dafin,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

dovlecelul se curata de coaja si se taie cubulete,

brocolisi conopida se rup in buchetele mici,ardeiul rosu se taie fidelute,cepele se curata si se taie pestisor,ciupercile se curata si se vor taia feliute,,morcovii se curata si se vor taia si ei rondele,

vanata se taie felii,iar cartofii se vor taia cubulete.    

bineinteles toate se vor spala foarte bine.    

dupa spalarea legumelor se vor innabusi in ulei apoi se vor cuprinde de apa si se va lasa sa fiarba la cuptor pana vor scadea.    

cand sunt fierte se va adauga bulionul care a fost un pic desfacut cu apa.      

se adauga foi de dafin sare si piper,optional si masline dar spre finalul mancarii sau boabe de porumb.    

va doresc pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ghiveci de legume-0
Ghiveci de legume-1
Ghiveci de legume-2
Ghiveci de legume-3
Ghiveci de legume-4
Ghiveci de legume-5

COMENTARII (9)

MIUTA

MIUTA 1

16.04.2012, 00:49

MotanLaOale

MotanLaOale 1

16.04.2012, 00:53

bucatarimcudiana

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 10:38

este imbietoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!