Novac in crusta crocanta

de Bucataras Monica in Peste, 26 Mar 2016 | 695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 kg novac
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri mustar iute
  • 1 lingurita rasa curry
  • sare
  • malai
  • ulei
  • lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Novac in crusta crocanta:

Pasul1: Se portioneaza pestele ,se spala, se amesteca cu usturoiul tocat, sare , mustar , curry si se lasa minimum 60 minute la macerat .


(Cu cat pestele impreuna cu mirodeniile va sta mai mult la frigier ,cu atat va fi mai gustos)


Pasul2:Se pune malai pe o tava si se trec prin el bucatile de peste pe ambele parti .


Pasul3:Se prajeste in uleiul incins,la foc mic .


Pasul4:Dupa ce l-am prajit,se scoate pe servetele de hartie pt a absorbi surplusul de ulei .




Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Novac in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

28.03.2016, 08:36

Geanina87 1

28.03.2016, 12:24

bun bun

Zamfira 1

30.03.2016, 09:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste