Macrou prajit cu sos de leurda

de MotanLaOale in Peste, 6 Apr 2014 | 2660 vizualizari

 

Preluat sosul de la Liubita si nu am regretat. Foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 2-3 linguri faina
  • 1 legatura leurda
  • 50ml vin
  • 200g smantana
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit cu sos de leurda:

Pestele se curata, se taie capetele si cozile si se spala bine.


Se presara cu sare grunjoasa si se lasa intr-o strecuratoare 10-15 minute.


Se scutura de sare, se da prin faina si se pune la prajit in uleiul incins.


Se intoarce pe ambele parti.


Cand este rumenit frumos se scoate pe hartie absorbanta.


Se iau 3 linguri ulei in care s-a prajit pestele si se pune in alta tigaie.


Se pune leurda curatata, splata si taiata marunt si se caleste un minut.


Se adauga vinul si se fierbe 3-4 minute pana se avapora.


Se adauga smantana, se amesteca, se condimenteaza si se stinge focul.


Pe un platou se pune pestele prajit si peste sosul de leurda.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit cu sos de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

MotanLaOale 1

29.04.2014, 19:10

MOKUSKA 1

04.05.2014, 10:55

o minunatie de arome

MotanLaOale 1

04.05.2014, 11:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor cu lamaie