Macrou prajit cu sos de leurda

de MotanLaOale in Peste, 6 Apr 2014 | 2363 vizualizari

 

Preluat sosul de la Liubita si nu am regretat. Foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati macrou
  • 2-3 linguri faina
  • 1 legatura leurda
  • 50ml vin
  • 200g smantana
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou prajit cu sos de leurda:

Pestele se curata, se taie capetele si cozile si se spala bine.

Se presara cu sare grunjoasa si se lasa intr-o strecuratoare 10-15 minute.

Se scutura de sare, se da prin faina si se pune la prajit in uleiul incins.

Se intoarce pe ambele parti.

Cand este rumenit frumos se scoate pe hartie absorbanta.

Se iau 3 linguri ulei in care s-a prajit pestele si se pune in alta tigaie.

Se pune leurda curatata, splata si taiata marunt si se caleste un minut.

Se adauga vinul si se fierbe 3-4 minute pana se avapora.

Se adauga smantana, se amesteca, se condimenteaza si se stinge focul.

Pe un platou se pune pestele prajit si peste sosul de leurda.

Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou prajit cu sos de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Macrou prajit cu sos de leurda-0
Macrou prajit cu sos de leurda-1
Macrou prajit cu sos de leurda-2
Macrou prajit cu sos de leurda-3
Macrou prajit cu sos de leurda-4
Macrou prajit cu sos de leurda-5
Macrou prajit cu sos de leurda-6
Macrou prajit cu sos de leurda-7
Macrou prajit cu sos de leurda-8
Macrou prajit cu sos de leurda-9
Macrou prajit cu sos de leurda-10
Macrou prajit cu sos de leurda-11
Macrou prajit cu sos de leurda-12
Macrou prajit cu sos de leurda-13
Macrou prajit cu sos de leurda-14
Macrou prajit cu sos de leurda-15
Macrou prajit cu sos de leurda-16
Macrou prajit cu sos de leurda-17
Macrou prajit cu sos de leurda-18

COMENTARII (41)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

29.04.2014, 19:10

MOKUSKA

MOKUSKA 1

04.05.2014, 10:55

o minunatie de arome

MotanLaOale

MotanLaOale 1

04.05.2014, 11:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!