Peste cu pireu de cartofi

de alba_zori in Peste, 30 Iul 2012 | 1735 vizualizari

 

Simplu si bun,o felie de peste mare,cred ca se numeste peste persic real,si un pireu aproape cum il face Sef Gordon Ramsey,cu diferenta ca el foloseste crabul,eu doar o bucatica din peste,dar tot bun a iesit,chiar foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • o felie de peste mare
  • 3 rosii
  • ulei de masline
  • sare,nucsoara
  • un paharel de vin
  • cartofi fierti
  • ceapa verde
  • ulei de masline
  • smantana
  • patrunjel

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu pireu de cartofi:

Simplu, pregatim o tigaie incapatoare in care punem felia de peste cu ulei de masline, sare, nucsoara, rosiile taiate felii, patrunjel, poate si o frunza de dafin, un paharel de vin si lasam la copt vreo 20 de minute.

Intre timp punem si cartofii cu coaja in apa la fiert, apoi ii curatam si ii pasam bine cu furculita. Adaugam si o bucatica de peste facut tot pireu, ceapa verde taiata fin, ulei de masline, smantana sau lapte. Condimentam dupa gust cu sare si nucsoara. Asezam in farfurie o felie de peste, trei felii de rosii coapte si pireul de cartofi.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Peste cu pireu de cartofi-0
Peste cu pireu de cartofi-1
Peste cu pireu de cartofi-2
Peste cu pireu de cartofi-3
Peste cu pireu de cartofi-4
Peste cu pireu de cartofi-5
Peste cu pireu de cartofi-6

COMENTARII (11)

Rocsi

Rocsi 1

30.07.2012, 21:11

Eu vreau doar piure!

Poliana

Poliana 1

30.07.2012, 22:47

eu vreau toata portia

mamaieelena

mamaieelena 1

31.07.2012, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!