Peste cu pireu de cartofi

de alba_zori in Peste, 30 Iul 2012 | 1889 vizualizari

 

Simplu si bun,o felie de peste mare,cred ca se numeste peste persic real,si un pireu aproape cum il face Sef Gordon Ramsey,cu diferenta ca el foloseste crabul,eu doar o bucatica din peste,dar tot bun a iesit,chiar foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • o felie de peste mare
  • 3 rosii
  • ulei de masline
  • sare,nucsoara
  • un paharel de vin
  • cartofi fierti
  • ceapa verde
  • ulei de masline
  • smantana
  • patrunjel

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu pireu de cartofi:

Simplu, pregatim o tigaie incapatoare in care punem felia de peste cu ulei de masline, sare, nucsoara, rosiile taiate felii, patrunjel, poate si o frunza de dafin, un paharel de vin si lasam la copt vreo 20 de minute.


Intre timp punem si cartofii cu coaja in apa la fiert, apoi ii curatam si ii pasam bine cu furculita. Adaugam si o bucatica de peste facut tot pireu, ceapa verde taiata fin, ulei de masline, smantana sau lapte. Condimentam dupa gust cu sare si nucsoara. Asezam in farfurie o felie de peste, trei felii de rosii coapte si pireul de cartofi.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu pireu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

30.07.2012, 21:11

Eu vreau doar piure!

Poliana 1

30.07.2012, 22:47

eu vreau toata portia

mamaieelena 1

31.07.2012, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci de roua in sos de smantana cu piure de cartofi