Peste cod in crusta de fulgi

de Dea_Dea in Peste, 3 Iun 2013 | 1410 vizualizari

 

Nu am ce zice este bun tare :)!!

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati de peste cod
  • faina
  • 2 oua
  • 150 gr fulgi de porumb
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cod in crusta de fulgi:

Bucatile de peste se sareaza.


Ouale se bat cu putina sare.


Fulgii de porumb se maruntesc cu blender-ul.


Se pune ulei la incins.


Se ia bucata de peste , se da prin faina, apoi prin ou si la final se da prin fulgi de porumb si se pune la prajit.


Pofta Buna!!

 

TIPS-URI

1

Fulgii de porumb se pot inlocui cu pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cod in crusta de fulgi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (20)

Dea_Dea 1

03.06.2013, 13:17

Multumesc de aprecieri dragii mei

Rocsi 1

03.06.2013, 14:46

mihaelar63 1

03.06.2013, 15:22

Pestele imi place oricand , cu atat mai mult daca e si in crusta crocanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta de alune si parmezan