Risotto cu peste

de cristeena20 in Peste, 3 Mai 2013 | 2729 vizualizari

 

Este prima data cand fac un risotto á la carte. Adica cu orez special si parmezan.Acest rizotto mi-a iesit pur si simplu delicios...cremos si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr peste fara oase
  • 4 pumni de orez pentru rizotto
  • supa de peste (facuta cu cuburi)
  • sare, piper, coriandru
  • parmezan ras
  • 1 ceapa mica
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu peste:

- Fierbem pestele in apa cu saresi tinem apa in care a fiert. Il rupem bucati mici si punem deoparte.


- Ceapa se toaca marunt si se caleste cu ulei de malsine. Adaugam orezul (atentie, nu se spala niciodata) si turnam supa de la peste deasupra. Putem de asemenea sa facem o supa dintr-un cub knorr. Punem sare, piper si lasma sa fiarba. Amestecam aproape continuu , iar cand e pe jumate fiert adaugam pestelçe maruntit. CAnd orezul e bine fiert si cremos adaugam coriandru verde tocat fin si parmezanul ras. stingem si lasam sub capac cca 3 minute inainte de a fi servit.


- Este foarte buns ervit alaturi de slaata verde cu ceapa si un vin alb rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 20:08

Super arata si prezentarea la fel

Rocsi 1

03.05.2013, 22:21

Bun bun!!

adry88 1

04.05.2013, 08:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu dovlecei si rosii uscate la soare