Negresa glazurata cu ciocolata

de reisnaor_2006 in Prajituri, 28 Feb 2017 | 1923 vizualizari

 

O prajitura delicioasa si usoara de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr de zahar pudra
  • 100 gr de faina
  • 150 gr de unt la temp. camerei
  • 4-5 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
  • 1 esenta de rom
  • Glazura:
  • 1 tableta mare de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa glazurata cu ciocolata:

Pentru inceput, separam galbenusurile de albus. Mixam untul cu zaharul si galbenusurile.Adaugam cacaua si romul. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Amestecam cele doua compozitii si, cu ajutorul unei spatule, incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.


Tapetam o forma cu unt si punem aluatul la cuptor, la 200 de grade C. Facem testul cu scobitoarea.


Glazura: Rupem ciocolata in bucatele si o topim intr-o craticioara. Cand negresa este gata, scoatem forma din cuptor si turnam deasupra ciocolata topita. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

In compozitia aluatului putem adauga fructe, nuca alune.

2

Se lasa la racit si se serveste cand s-a intarit ciocolata.

3

La decor, puteti folosi fulgi de ciocolata sau dupa preferinta fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa glazurata cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Xandrinne 1

05.03.2017, 12:35

reisnaor_2006 1

15.03.2017, 13:25

Valclaudia 1

06.04.2017, 07:22

ce pufosenie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata