Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Inspirat de Cleme.
Retete de vara.
Cascavalul si branza se rad.
Costita se taie cubulete mici.
Ceapa se curata, se spala si se taie rondele mici.
Intr-un castron se amesteca toate cu ouale si piper.
Aluatul se taie in doua pe lungime si se unesc cele doua bucati.
Se pune umplutura pe toata lungimea aluatului, se unge cu galbenus una dintre margini si se ruleaza un sul.
Se formeaza o spirala si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se inteapa pe alocuri cu un baat de frigaruie si se unge cu galgenus de ou.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.
Cand este rumenita frumos se scoate si se lasa la racit.
Se serveste atat calda cat si rece.
Pofta Buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola