Ardei grasi umpluti cu varza

de dantes in Muraturi, 7 Oct 2020 | 855 vizualizari

 

Cantitatile sunt aproximative pentru un borcan de doi litri.

 

INGREDIENTE

  • Ardei gras 1 kg
  • Varza alba 1 buc
  • hrean radacina 1 buc
  • ardei iute 1 buc
  • frunze de telina 1 legatura
  • piper boabe
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei grasi umpluti cu varza:

Se aleg ardei grasi proaspeti si nepatati,li se scoate cotorul si semintele si se spala bine.

Se toaca varza marunt,se framanta cu putina sare pana lasa zeama,dupa care varza se stoarce,iar zeama se arunca.

Cu acest amestec se umplu ardeii,dupa care se aseaza in borcan alternand cu frunze de telina,rondele de ardei iute,cateva felii de hrean si cateva boabe de piper.

Se face o saramura 30-40 gr.sare la 1 litru de apa si se umple borcanul.

Se tine borcanul fara capac cateva zile pana cand nu mai fermenteaza apoi se pune capacul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi umpluti cu varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

07.10.2020, 21:52

Panacris 1

08.10.2020, 15:02

Rocsi 1

08.10.2020, 20:02

Este o muratura foarte buna! Saramura se face amestecand apa rece cu sare sau se fierb pe foc cele doua?

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

RETETA RECOMANDATA
Gogonele murate