A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Aperitiv saratele cu sos pesto si...

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie...Citeste continuarea

Aperitiv chec sarat

Postat de: trifadalia in Aperitive / Garnituri

Ceapa se curata de coaja, apoi se taie marunt si se pune la calit in putin ulei ( 2 linguri) cu un varf de sare. Se caleste pana devine moale si dulce si sticloasa. Ea va da checului o aroma...Citeste continuarea

Avat pe pat de citrice

Postat de: panacris in Peste

Peștele se curăță de solzi și intestine, se spală în multă apă rece, apoi se tamponează cu un prosop, se sărează și se lasă la rece cca. 10 minute. Într-un vas...Citeste continuarea

Aperitiv saratele

Postat de: Xandrinne in Aperitive / Garnituri

Am cernut făina, împreună cu sarea și praful de copt, apoi am amestecat-o cu untul rece, cu ajutorul unui mixer, până am obținut un aluat nisipos. Am adăugat oul și...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu zucchini si branza

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat, se amestecă toate ingredientele si se frământă un aluat care se lasă la frigider cel puțin o oră (învelit în folie alimentară). Între timp se...Citeste continuarea

Aperitiv quiche a la Motan

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Costita se taie cubulete si se caleste pana se rumeneste putin. Se pune la scurs intr-o sita. Cascavalul se taie cuburi jumatate si restul se rade pe razatoarea mare. Intr-un castron se...Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu cascaval si bacon

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata. Se pun felii de cascaval pe toata suprafata. Se pun...Citeste continuarea

Aperitiv cu ficatei si bacon

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Ficateii de pasare se curata, se spala si se pun la scurs. Ficateii se usuca bine, se presara cu vegeta si piper si se ruleaza intr-o felie de bacon. Se prind cu o scobitoare pentru...Citeste continuarea

Aperitiv crochete din cartofi si...

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se fierb in coaja in apa cu putina sare. De preferat este sa se fiarba cartofii inainte cu o zi. Dupa ce se curata de coaja, se dau pe razatoarea cu gauri mari. Se pun intr-un bol si se...Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu branza

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Mai intai topim untura cateva secunde la cuptorul cu microunde, nu o lasam sa fie complet topita. Cam asa trebuie sa arate. A, bineinteles ca untura se poate inlocui cu unt daca il preferati pe...Citeste continuarea

Aperitiv tartine Papion

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Ouăle (de preferință, mai mici) se pun cu apă sărată, la fiert, până ce devin tari. Între timp se înjumătățesc feliile de pâine. Cine dorește, poate să le...Citeste continuarea

Aluat fraged cu untura si cidru...

Postat de: ancutsa in Dulciuri

  Aluatul fraged: Mai întâi scoți untura din frigider și o lași la temperatura camerei astfel încât să poți lucra cu ea, să fie moale. Pui într-un...Citeste continuarea

Aperitive tartine Mos Craciun

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Ouăle se pun la fiert și între timp se pregătesc celelalte ingrediente. Feliile de pâine se înjumătățesc (iar cine dorește, le poate prăji în prealabil). Se...Citeste continuarea

Aperitiv terina de branza cu masline

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Gelatina o amestecati cu 4-5 linguri de apa rece si o lasati la hidratat. Ardeiul rosu, curatat de seminte, il taiati cubulete mici. Mararul verde il tocati marunt. Intr-un bol puneti branza de...Citeste continuarea

Aperitiv tartine cu crema de sprot...

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Gogosarul se taie cubulete marunte . Patrunjelul se toaca si usturoiul se piseaza . Stoarceti zeama de lamiie . Sprotul afumat impreuna cu uleiul in care este conservat se...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza si sunca

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Dupa cum am spus, aluatul l-am preparat la masina de paine dar se poate framanta si cu mana sau la robot.  Se pun in ordinea data ingredientele la masina de paine dupa care se porneste...Citeste continuarea

Aripioare de pui la cuptor

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Puneti aripioarele spalate si curatate intr-un vas pentru cuptor. Puneti sare, piper si varsati peste ele  uleiul si sosul soia. Amestecati, presarati ierburi aromate si boia de ardei. Puneti...Citeste continuarea

Aperitiv batoane de cartofi cu...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curăță, se spală, se taie cubulețe și se pun la fiert cu apă sărată.  Cât timp fierb cartofii, se răzuiește cașcavalul și se pregătește pătrunjelul tocat....Citeste continuarea

Aluat foietaj de casa

Postat de: ancutsa in Scoala de gatit Bucataras

  Aluatul foietaj: Pui într-un vas încăpător jumătate din făina 550 și jumătate din făina 000, adaugi 240 g margarină/unt (la temperatura camerei) și sarea,...Citeste continuarea

Aperitiv rulada de cartofi, cu...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Cartofii se curăță, se spală și se dau prin răzătoarea mare. Se curăță ceapa, se spală și se taie mărunt. Cașcavalul se răzuiește, de asemenea. Se amestecă într-un...Citeste continuarea

Aperitiv placinta de varza cu bacon...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Tocati marunt varza si puneti-o intr-un castron. Adaugati sare si frecati-o cu mana 2-3 minute. Puneti baconul taiat bucatele la prajit intr-o tigaie fara ulei. Dati pe razatoare branza...Citeste continuarea

Aperitiv briose cu sunca si cascaval

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Cascavalul il taiati cubulete, la fel si sunca. Patrunjelul verde il tocati marunt Mixati ouale spuma cu putina sare. Adaugati uleiul, apoi iaurtul. Puneti faina cernuta impreuna cu praful de...Citeste continuarea

Antricot de vita ca la Kremlin,...

Postat de: Ksenya in Slow Cooker

Carnea se spala si se adauga in vas. Ceapa se taie rondele se adauga peste carne. Untul taiat bucati si se adauga peste ceapa, apoi stocul de legume/carne sau apa si se acopera. Se...Citeste continuarea

Aricei cu orez, gatiti la slow...

Postat de: Ksenya in Slow Cooker

    Orezul il blansam timp de 3-4 minute, dupa care il punem la scurs.  Adaugam   uleiul in vasul   aparatului slow cooker Crock Pot , setam pe functia  ...Citeste continuarea

Aperitiv gogosele cu ton si masline

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Intr-un robot de bucatarie se pun maslinele si se zdrobesc. Peste masline se adauga conserva de ton scursa de zeama. Se maruntesc impreuna timp de cateva secunde. Separat, se face un aluat....Citeste continuarea

Ardei umpluti cu orez, in sos de...

Postat de: katty in Slow Cooker

Curatam legumele. Ceapa o tocam fin, iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Intr-o tigaie in uleiul incins punem morcovul si ceapa si presaram putina sare. Lasam legumele sa se inmoaie...Citeste continuarea

Aperitiv chiftele cu dovlecel si ton

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul il taiati cuburi, apoi il dati in robot, dar nu il faceti pasta. Il presarati cu putina sare, il puneti intr-o sita. Morcovul curatat si ceapa, le tocati tot in robot. Tonul il scurgeti...Citeste continuarea

Aperitiv gogosele de ton cu porumb

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol punem tonul scurs de uleiul din conserva, adaugam ceapa tocata marunt si porumbul scurs de zeama. Separat se bat cele 2 oua, se pun faina, apa minerala si se prepara un aluat ca cel...Citeste continuarea

Ardei umpluti la slow cooker Crock Pot

Postat de: gurita_ta2005 in Slow Cooker

Ardeii se curata de seminte, capacul se pastreaza, se spala bine si se lasa sa se scurga de apa. Carnea tocata se amesteca cu condimentele, ceapa tocata marunt si orezul spalat si scurs de apa....Citeste continuarea

Aperitiv rece din piept de pui,...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se fasonează, se spală și se pune la fiert, la foc mediu, în 1,5-2 litri de apă rece. Cartofii se spală și se fierb ”în coajă”, se strecoară de...Citeste continuarea

Aperitiv rulada de spanac cu crema...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Într-o tigaie se pune uleiul de struguri la încins împreună cu usturoiul mărunțit, cca. 3 minute la foc iute, apoi se adaugă piureul de spanac congelat, se completează cu o...Citeste continuarea

Ardei grasi umpluti cu varza

Postat de: dantes in Muraturi

Se aleg ardei grasi proaspeti si nepatati,li se scoate cotorul si semintele si se spala bine. Se toaca varza marunt,se framanta cu putina sare pana lasa zeama,dupa care varza se stoarce,iar...Citeste continuarea

Aperitiv chifla cu branza...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Tai chifla în jumătăți sau dacă faci pâine de casă, modelezi o bilă mai mare, așezi cu grijă brânza înăuntru și închizi aluatul. Când o...Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu faina de hrisca...

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Topiti untul semi sarat la microunde. Intr-un castron sau in bolul robotului puneti făina de hrișcă, oul si sarea. Amestecati bine si adaugati apa treptat amestecand . La sfarsit puneti...Citeste continuarea

Aperitiv chec din carne, ciuperci...

Postat de: dantes in Aperitive / Garnituri

Ceafa de porc se toaca cu masina de tocat carne la care am montat sita cu gauri mici. Ardeiul gras si ciupercile Champignon se taie in cubulete mici. Amestecam carnea cu ciupercile, ardeiul...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu ton si cartofi

Postat de: oanapl in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Într-un vas se pune făina, untul rece taiat cubulete, oul, smântâna si sarea și se frământă cu mana până când se obtine un aluat omogen....Citeste continuarea

Aperitiv rulada BigMac fara...

Postat de: panacris in Vita

Pentru foaia de ruladă: Într-un vas încăpător se amestecă brânza de vaci, cașcavalul ras și ouăle, până ce se obține o cream omogenă și puțin lichidă. Se...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza sarata...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat, se pune făina, amestecată cu sarea în vasul pentru frământat și se face o adâncitură în mijloc, în care se pune: drojdia mărunțită, zahărul tos...Citeste continuarea

Avat marinat

Postat de: panacris in Crap / Caras

Peștii se curăță de solzi și intestine, apoi se filetează și se taie bucățele, se adaugă sarea și se lasă la rece cca. 30 minute. Între timp, ceapa și morcovii se curăță,...Citeste continuarea

Aperitiv briose, cu sunca si rosii...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Mai întâi se taie mărunt șunca și se lasă în așteptare. Se spală roșiile cherry și se zvântă. Se separă albușurile de gălbenușuri și se mixează cu un...Citeste continuarea

Aperitiv gofre sarate

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Într-un vas înalt, pentru mixer, se pun toate ingredientele și se amestecă energic până ce se omogenizează și se obține un aluat un pic mai ferm decât cel pentru...Citeste continuarea

Aperitiv budinca sarata, cu ardei...

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Ardeii copți se scot de cu seară din congelator și se lasă într-o strecurătoare, ca să se scurgă bine de lichid și să se zvânte. Se alege mărarul, se spală, se...Citeste continuarea

Anghila in stil grecesc

Postat de: Ksenya in Peste

    Pestele il spalam si-i inlaturam pielea   si capul.  Intr-o tigaie   adaugam uleiul si-l incalzim bine, adaugam bucatile de peste si-l prajim cate 3 minute pe...Citeste continuarea

Aperitiv mini tarte cu drob de pui,...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

   Amesteci patéul de ficat (de casă sau cumpărat) cu orezul și legumele călite anterior într-o crăticioară cu puțin ulei și înăbușite cu puțină apă...Citeste continuarea

Aperitiv covrigei cu susan

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  Pui, într-un bol încăpător, mixul cu drojdia, tai untul/magarina rece fâșii subțiri și apoi le amesteci pe toate, sfărâmițându-le cu degetele. Adaugi...Citeste continuarea

Aperitiv mini croissante cu crema...

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

  După ce am adus foietajul la temperatura camerei, se decupează din foaie triunghiuri lungi, care se rulează, aducându-le la forma de croissante, niște croissante mai mici....Citeste continuarea

Aperitiv chec sarat cu feta,...

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Reveniti-le intr-o tigaie mare/wok in uleiul incalzit cu un pic de paprika afumata. Curatati si spalati legumele - dovleceii nu i-am curatat...Citeste continuarea

Aperitiv placinta invartita

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Cascavalul si branza se rad. Costita se taie cubulete mici. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele mici. Intr-un castron se amesteca toate cu ouale si piper. Aluatul se taie in...Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza, ceapa...

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Pregateste intai umplutura: pune branza intr-un castron, toaca marunt ceapa si mararul si amesteca toate ingredientele. Adauga si sare in compozitie. Tapeteaza tava pentru placinta cu hartie...Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu zucchini, bacon,...

Postat de: Bucataras in Aperitive / Garnituri

Pregateste intai aluatul de tarta: Mixeaza untul impreuna cu faina si sarea, pana se formeaza un aluat sfaramicios. Adauga apa cu gheata, mixeaza, mai adauga o mana de faina daca se mai simte...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]