Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2021 | 6578 vizualizari

 

M-am dus in piata sa iau spanac si cand am vazut ceapa verde, mararul deja ma gandeam la un aperitiv in care sa pun ce-mi place mie. Si asa am si facut.

 

INGREDIENTE

  • 240 g ficat de pui
  • 200 g inimi si pipote de pui
  • 200 g ciuperci champignon
  • 2 morcovi potriviti
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • 5 oua
  • sare
  • piper colorat
  • Crusta
  • 1 ou
  • 1 lingura cu faina plina varf
  • 1 cescuta de lapte
  • 60 g amestec de branzeturi gata rase.
  • piper
  • sare
Portii: 16
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui:

Mai intai am pus la fiert ficatul, inimile si pipotele, ficatul l-am fiert separat pentru ca se fierbe mai repede.Dupa ce au fiert maruntaiele le-am taiat cubulete mici. Ciupercile le-am curatat, spalat, taiat cubulete si le-am calit intr-o lingura de unt, le-am scos din tuci cu o spumiera, sa se scurga zeama lasata de ciuperci. Morcovii i-am curatat si apoi i-am taiat cubulete mici, am curata si ceapa si am tocat-o marunt. Am pus intr-un tuciulet cca 60 ml ulei, am pus ceapa la cait, am adaugat si morcovul si al lasat sa se caleasca pana ce morcovul a devenit moale, am adaugat sare si piper macinat. apoi am pus si ciupercile si maruntaiele, am lasat sa se mai caleasca cu totul cca 15 min, apoi am adaugat mararul tocat, lasand pe foc inca 10 min. Am tras tuciul si am lasat cca 20 min sa se mai raceasca compozitia. Am batut binele cele 5 oua, am adaugat un pic de sare si piper macinat, apoi le-am incorporat in compozitia din tuciulet. Am pregatit o tava tapetata cu hartie de copt ( 24/24 cm), am turnat compozitia in tava. Separat am pus 1 ou intr-un castronel, am adaugat faina si laptele si am omogenizat bine, am adaugat piper, sare si la final am pus amestecul de branzeturi. Amestecul obtinut l-am turnat in tava peste compozitia de aperitiv. Am bagat tava la cuptorul preincalzit la 180 g, pentru cca 30-35 min, pana incepe sa se rumeneasca frumos. Am scos tava din cuptor si am lasat sa se raceasca apoi am portionat aperitivul. Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat de pui