Tarta cu porumb dulce si rosii cherry

de Retete_Haplea in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2015 | 801 vizualizari

 

Mă simt ca Cristofor Columb
Când anunț victorios:
Am descoperit tarta cu porumb!
Un “tărâm” foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 150 gr unt,
  • 250 gr faina,
  • 1 praf de sare,
  • 2-3 linguri de apa;
  • Umplutura:
  • 200 gr porumb dulce,
  • 150 gr cascaval,
  • 4 oua,
  • 3 linguri de smantana grasa,
  • 100 ml smantana dulce,
  • masline fara samburi,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc uscat,
  • tarhon uscat,
  • un praf de boia dulce,
  • 5 -6 rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu porumb dulce si rosii cherry:

Amestecam intr-un bol faina cu untul la temperatura camerei si adaugam apa pana obtinem o coca


Lasam la frigider pentru 40 minute.


Intr-un bol amestecam ouale cu smantana si condimentele, apoi adaugam porumbul dulce, maslinele si jumatate din cantitatea de cascaval


Dupa cele 40 minute scoatem aluatul si il intindem uniform intr-un vas termorezistent uns cu unt (diametrul 26 cm) . Intepam aluatul cu o furculita, ca sa nu se umfle


Adaugam amestecul de oua peste acest aluat


Plasam rosiile cherry


Bagam la cuptor pentru 30 minute la 190 grade, apoi presaram restul de cascaval si bagam inapoi in cuptor , pana se topeste cascavalul si se rumeneste deasupra.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu porumb dulce si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

06.05.2015, 13:11

Sim0na 1

08.05.2015, 08:59

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 13:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti cu smantana