Tarta cu porumb dulce si rosii cherry

de Retete_Haplea in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2015 | 2535 vizualizari

 

Mă simt ca Cristofor Columb
Când anunț victorios:
Am descoperit tarta cu porumb!
Un “tărâm” foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 150 gr unt,
  • 250 gr faina,
  • 1 praf de sare,
  • 2-3 linguri de apa;
  • Umplutura:
  • 200 gr porumb dulce,
  • 150 gr cascaval,
  • 4 oua,
  • 3 linguri de smantana grasa,
  • 100 ml smantana dulce,
  • masline fara samburi,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc uscat,
  • tarhon uscat,
  • un praf de boia dulce,
  • 5 -6 rosii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu porumb dulce si rosii cherry:

 Amestecam intr-un bol faina cu untul la temperatura camerei si adaugam apa pana obtinem o coca

 Lasam la frigider pentru 40 minute.

 Intr-un bol amestecam ouale cu smantana si condimentele, apoi adaugam porumbul dulce, maslinele si jumatate din cantitatea de cascaval

 Dupa cele 40 minute scoatem aluatul si il intindem uniform intr-un vas termorezistent uns cu unt (diametrul 26 cm) . Intepam aluatul cu o furculita, ca sa nu se umfle

 Adaugam amestecul de oua peste acest aluat

 Plasam rosiile cherry

 Bagam la cuptor pentru 30 minute la 190 grade, apoi presaram restul de cascaval si bagam inapoi in cuptor , pana se topeste cascavalul si se rumeneste deasupra.

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu porumb dulce si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv merdenele din foi de placinta