Dovlecei la cuptor (by Nadina)

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2010 | 7788 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult reteta cand am vazut-o postata de Nadina si mi s-a parut mult mai simplu decat dovlecelul pane pe care-l faceam pana acum.
Multumesc din nou Nadinei.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei nu prea mari
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 100 gr faina
  • 20 gr unt
  • marar
  • 200 gr mozzarella
  • 1 praf de copt
  • sare,piper,curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor (by Nadina):

Dovlecelul se curata,dar se mai lasa si fasii de coaja.Se taie felii subtiri si se sareaza putin.

Se bat ouele,incorporeaza untul topit,laptele,smantana si faina.Va fi o compozitie de consistenta unei smantani.

Se adauga praful de copt,curry si marar.Mie imi place sa folosesc mararul cu dovlecel.

Se scurge dovlecelul de apa rezultata si se amesteca cu compozitia de oua.

Se unge o tava de yena cu unt si se pun dovleceii.

Deasupra se razuieste mozarela si se da la cuptor pentru aproximativ 35 minute.

Este mai usor de taiat dupa ce se raceste.

 

RETETA IN IMAGINI

Dovlecei la cuptor (by Nadina)-0
Dovlecei la cuptor (by Nadina)-1
Dovlecei la cuptor (by Nadina)-2
Dovlecei la cuptor (by Nadina)-3
Dovlecei la cuptor (by Nadina)-4
Dovlecei la cuptor (by Nadina)-5
Dovlecei la cuptor (by Nadina)-6
Dovlecei la cuptor (by Nadina)-7

COMENTARII (18)

adasev12

adasev12 1

10.09.2010, 13:20

bun cu siguranta, trec la favorite.

diaconta

diaconta 1

10.09.2010, 18:54

Chiar foarte bun e Ada ....multumesc din nou Nadinei

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

05.10.2014, 23:10

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!