Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2021 | 2522 vizualizari

 

"retete festive de iarna"
Vă invit să încercați niște sărățele absolut delicioase, care se fac foarte rapid și cu siguranță musafirii vor fi încântați să le guste.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foitaj (400 g)
  • 1 borcan pesto rosso (cu roșii și busuioc)
  • 50 g caşcaval
  • 1 ou, pentru uns
  • seminţe de susan
Portii: 32
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval:

Se decongelează aluatul la temperatura camerei. Se unge foaia de aluat cu un strat subţire de pesto, pe toată suprafaţa, apoi se presară caşcavalul dat prin răzătoarea mică. Se taie fâşii late de 1,5 cm şi lungi de 15 cm. Se răsucesc şi se aşează în tava tapetată cu hârtie de copt, lăsând spaţii între ele, deoarece vor creşte la copt.
Se ung cu ou bătut şi se presară seminţe de susan. Se dau la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, şi le coci până se rumenesc uşor (aproximativ 25 de minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu sos pesto si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelar63 1

27.01.2021, 00:07

Mai lipseste... vinul langa ele
Parca ar merge bine cu vin

oanapl 1

29.01.2021, 10:23

Cu drag vă servesc!

oanapl 1

29.01.2021, 10:24

Cu siguranță merg lângă un pahar de vin, Mihaela!

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Jumari de porc