Aperitiv palmieri cu ciuperci

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2021 | 416 vizualizari

 

O gustare deosebita la vedere si placuta la gust. Sa tot mananci! Dintr-o foaie de aluat au iesit 24 de palmieri.

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat foietaj
  • 500 g. ciuperci pleurotus
  • 1 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • o legatura marar
  • sare/piper dupa gust
  • 50 g. branza tofu maruntita
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv palmieri cu ciuperci:

Aluatul se lasa la dezghetat la temperatura camerei.


Ciupercile curatate si spalate le pui la fiert pentru 20 minute.


Le stingi focul,le scoti si le tai in bucati mici.


Ceapa se curata,spala,sterge si toaca marunt.


Ardeiul kapia se spala ,sterge si toaca marunt.


Iei o tigaie,pui uleiul la incins.


Cand uleiul este incins adaugi ceapa mestecand sa nu se rumeneasca.


Adaugi ardeiul peste ceapa si calesi timp de 5 minute.


Pui in titaie si ciupercile fierte.


Calesti totul pana se evapora zeama lasata de legume.


Stingi focul ,asezonezi cu sare ,piper si marar tocat.


Vand totul s-a racit treci la prepararea palmierilor.


Desfaci foaia de aluat si o intinzi putin cu sucitorul.


Tai foaia in doua pe lungime.


Compozitia de legume o imparti in doua.


Iei o parte din compozitia de legume si pui pe o parte de aluat.


Deasupra presari branza tofu sfaramata.


Rulezi marginile spre interior.


Dopa ce ai rulat ambele margini tai bucati late de 1,5 cm. si le asezi in tava tapetata cu hartie de copt.


Se da tava la cuptorul incins pentru 25-30 minute sau pana se rumenesc frumos.


Se servesc calde sau reci ,dupa preferinta.


Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv palmieri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

abstract01 1

28.03.2021, 22:13

Rocsi 1

30.03.2021, 21:02

O idee buna de post!

oanapl 1

02.04.2021, 17:48

Delicioși!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu ciuperci