Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am pregatit o portie de saratele cu untura si unt si branza in compozitie. Puteti inlocui macul cu chimen.
Intr-un castron punem untura, untul, branza rasa, sarea si iaurtul. Mixam bine. Adaugam faina si framantam un aluat nelipicios pe care il strangem intr-o bila, il acoperim cu folie de plastic si il bagam la frigider, de preferat de seara pana dimineata.
A doua zi impartim aluatul in 3 parti. Intindem pe rand cate o bucata cu sucitorul sub forma de dreptunghi cu grosimea de aproximativ 3-4 mm. Ungem cu ou batut si presaram macul deasupra.
Taiem cu un cutit de pizza fasii de 7-8 mm pe care le asezam intr-o tava pe hartie de copt usor distantate.
Coacem saratelele la 180 de grade C, aproximativ 20 de minute, pana se rumenesc frumos.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult