Antricot de vita ca la Kremlin, gatit la slow cooker Crock Pot

de Ksenya in Slow Cooker, 29 Oct 2020 | 749 vizualizari

 

Vin astazi cu o reteta ruseasca care face parte din "artileria grea" a mea. Un preparat destinat gurmanzilor. Se prepara incet la foc mic la cazan sau ceaun de tuci.

Carnea gatita astfel la Slow Cooker devine moale, fina se topeste in gura.

Rasfat total pentru papilelel gustative.
Secretul consta nu numai ca se prepara incet si in timp lung, dar datorita ingredientelor care o fac sa devina fara cusur.
Va indemn cu caldura sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita (antricot,pulpa)
  • 2 cepe
  • 180 g unt
  • 100 ml apa sau stoc de carne sau legume
  • sare dupa gust
  • 1 lingura si jumatate otet 9%
  • 3-4 catei usturoi
  • jumatate lingurita piper negru
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Antricot de vita ca la Kremlin, gatit la slow cooker Crock Pot:

Carnea se spala si se adauga in vas.


Ceapa se taie rondele se adauga peste carne.


Untul taiat bucati si se adauga peste ceapa, apoi stocul de legume/carne sau apa si se acopera.


Se seteaza aparatul slow cooker Crock Pot pe functia low pentru 8 ore.


Inainte cu o ora de expirarea timpului se amesteca, sareaza, se adauga restul ingredientelor (otetul, piperul, usturoiul)


Se serveste cu cartofi fierti si castraveti murati sau rosii murate.

TIPS-URI

1

Nu grabiti fierberea si nu reduceti din timp, reteta nu va mai iesi la fel

2

Adaugati sarea doar spre sfarsit

3

Daca doriti mai puteti adauga unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Antricot de vita ca la Kremlin, gatit la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

30.10.2020, 10:14

mihaelar63 1

30.10.2020, 20:45

Frumoasa reteta !!1 O sa mearga la favorite

Gherca Daniela 1

01.11.2020, 13:53

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert flori dulci cu gem
  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel cu menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L digital