Limba de vita cu masline la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 10 Iun 2016 | 5817 vizualizari

 

Reteta luata de la Oana, a fost gata in 3 ore jumatate, Oana am vazut ca a lasat-o 6 ore

 

INGREDIENTE

  • limba de vita circa 800 gr
  • masline negre
  • 150 ml suc de rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de vita cu masline la slow cooker Crock-Pot:

Se pune pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa si 2 linguri otet si sare.

Cand incepe sa fiarba apa se pune limba spalata si se acopera cu un capac.

Se da in clocot 3-4 minute,dupa care se ia de pe foc si se lasa in apa calda inca vreo 10 minute.

Se scoate pe un tocator limba de vita si se curata de grasime si de partea alba,se taie in bucati de 2 cm.

Se aranjeaza in vasul de la aparat,deasupra punem ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat fasii subtiri.

Se pun condimentele,foile de dafin,maslinele,vinul si pasta de rosii.

Se seteaza slow cooker Crock-Pot pentru functia high pentru 3:30.

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita cu masline la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu quinoa si legume la slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital