Pulpe de gaina cu kapia gatite la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Slow Cooker, 29 Oct 2020 | 286 vizualizari

 

 Daca esti cu spirit practic nu gatesti un singur fel de mancare. In acelasi timp ai preparat o ciorba https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-gaina-cu-mazare-tarhon-si-iaurt-la-slow-cooker-crock-pot-94104.html si bonus, carnea este pregatita pentru un al doilea fel de mancare.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de gaina fierte in zeama pentru ciorba https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-gaina-cu-mazare-tarhon-si-iaurt-la-slow-cooker-crock-pot-94104.html
  • 1 ardei kapia
  • 1 lingura condiment Harissa[cilly, coriandru, chimen , usturoi , boia dulce ]
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • 3 linguri ulei masline
  • sare de mare grunjuroasa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de gaina cu kapia gatite la slow cooker Crock Pot:


  1. Pulpele de gaina fierte in zeama pentru ciorba se ung cu ulei de masline.

  2. Se condimenteaza carnea cu harissa, piper negru si oregano.

  3. Folositi amestecuri de piper diferite si ardei iute. Veti obtine arome picante memorabile.

  4. Deasupra se presara sare mare grunjuroasa.

  5. Distribuiti deasupra kapia taiat inele. Regret ca nu am pus mai mult pentru ca au dat carnii gustul deosebit de ardei copt.

  6. Ardeiul trebuie si el amestecat cu putin ulei de masline si sarat.

  7. Dati carnea la cuptor 10-15 minute la grill -280 grade Celsius.

  8. Supravegheati rumenirea si scoateti tava cu carne din cuptor chiar si mai devreme daca ati obtinut rezultatul dorit.

  9. Serviti friptura de gaina cu salata preferata. Daca doriti puteti sa alaturati orice garnitura dorita.

  10. Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Folositi amestecuri de piper diferite si ardei iute. Veti obtine arome picante memorabile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de gaina cu kapia gatite la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

30.10.2020, 16:09

Rocsi , te astept !!! Dar aduci desert

mihaelar63 1

30.10.2020, 16:12

Ruxy , acum sunt rase crescute pentru carne si nu sunt lasate sa imbatraneasca . Mai demult se tinea gaina ca era buna ouatoare si de soi poate si trei ani . Acumse taie gaini care ajung la maturitate mai repede Probabil de aceia carnea era mai tare . Carnea de cocos este cea mai tare , probabil pentru ca face mai mult Sport Te imbratisez

Gherca Daniela 1

01.11.2020, 13:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert salam de biscuiti de post
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot 3,5 L