Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot

de mirela0911 in Slow Cooker, 27 Noi 2016 | 5473 vizualizari

 

Pentru mine este o combinatie irezistibila, este o tocanita tare buna, cu un usor gust de mustar, iar daca este preparata la slow cooker Crock-Pot, e si mai buna!

 

INGREDIENTE

  • 300 g pulpa de porc
  • 4 buc ciuperci champignon
  • 2 buc ceapa alba
  • 1 morcov potrivit
  • 5 lg ulei de floarea soarelui
  • 2-3 lg faina
  • sare si piper dupa gust

Pt. sos:

  • 2 lg faina
  • 2 lgt mustar
  • 50 ml lapte
  • 1 lg smantana (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot:

Se spala carnea, se sterge cu prosoape de hartie, apoi se taie cubulete potrivite. Intr-un bol, se pun cele 3 linguri de faina si se tavalesc bine bucatile de carne. Intr-o tigaie, se pun 3 linguri ulei la incins si se adauga apoi carnea. Se lasa sa se rumeneasca bine pe toate partile, apoi se lasa deoparte.

Ceapa se curata si se taie marunt.

Ciupercile se spala si se taie feliute, inclusiv coditele.

Morcovul se curata, se spala si se taie rondele.

In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital, se pun 2 linguri ulei, apoi se asaza in straturi, mai intai ceapa, apoi ciupercile, carnea si morcovii. Se toarna apa cat sa acopere continutul, se asaza capacul, se seteaza aparatul pe functia high si se porneste. Se lasa timp de 4 ore.

Cand este gata carnea, se toarna totul inr-o cratita si se pune pe foc mic.

Intr-un bol se amesteca faina cu mustarul si laptele.

Cand incepe sa dea usor in clocot, se toarna faina cu laptele si se amesteca continuu pentru a nu face cocoloase. Se lasa sa dea cateva clocote pana se ingroasa sosul, se mai potriveste de sare si piper daca este cazul apoi se ia de pe foc. Optional se poate adauga o lingura de smantana.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi atat cu paste fainoase, cat si cu cartofi piure.

2

Daca sosul este prea gros, se mai poate adauga putin lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L