Aperitiv briose cu legume si branza sarata

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2021 | 1228 vizualizari

 

Cu aceste mini-aperitive in forme de briose am reusit sa imi conving copii sa manance, pentru ca in forme de tarta sau in tava mare nu s-au atins, asa ca raman la tava de briose ;) :))

 

INGREDIENTE

  • 400 g dovlecel verde
  • 1 morcov de marime medie
  • 200 g branza sarata
  • 5 oua
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu legume si branza sarata:

Legumele le curatam si le dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare peste ele. Branza o maruntim cu o furculita sau o puteti da tot pe razatoare. Ouale le mixam cu putina sare pana isi schimba culoarea, adaugam branza, faina, legumele razuite cu tot cu zeama lasata, iar la final uleiul si potrivim de sare. (Dupa fiecare ingredient adaugat, mixam!)  Compozitia rezultata o turnam in forme de briose, (ies circa 17 briose), eu am facut 12, iar cu restul l-am pus intr-o tava  micuta de 12cm. Dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru circa 30-40minute sau pana sunt frumos rumenite.  Sunt super bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu legume si branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

abstract01 1

20.03.2021, 00:31

Panacris 1

20.03.2021, 10:50

Tare bune! Da cu cei mici mai repede îi convingi cu o brioșă decât o felie de tartă!

Rahela Velicu 1

01.06.2021, 20:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

ieri la 18:09

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

pe 01.12 la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

pe 01.12 la 19:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu mere
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopida cu Oua si Patrunjel

de Anett 1

ieri la 18:09

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

pe 01.12 la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

pe 01.12 la 19:52

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati