Aperitiv friganele cu ceapa verde

de Lau in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2021 | 1989 vizualizari

 

https://www.edithskitchen.ro/friganele-cu-ceapa-si-mozzarella/

 

INGREDIENTE

  • 1 paine feliata
  • 3 oua
  • 3 linguri cu varf faina
  • 150 g iaurt
  • ceapa verde(partea de sus)
  • 80 g mozzarela rasa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv friganele cu ceapa verde:

Intr-un bol batem ouale cu sare si iaurtul pana ce se omogenizeaza.

Adaugam faina,piper dupa gust si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam mozzarela data prin razatoarea,ceapa verde tocata,omogenizam.

Trecem feliile de paine prin amestecul de ou presand usor,le prajim pe ambele parti in uleiul incins.

Le scoatem pe un servetel de bucatarie.

Bune tare si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv friganele cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat