Aripioare picante

de Bunica in Pui, 3 Mai 2020 | 539 vizualizari

 

Este duminica si parca ai vrea sa prepari  ceva ..........mai rau!:))))))Decat sa cumpar aripioare picante, am preparat  acasa;)Si cum aveam tot ce-mi trebuie ,am purces la preparat.

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare
  • 1 lingura boia iute
  • 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita condimente pentru pui
  • ulei pentru prajit
  • 2 linguri faina
  • 200 g. fulgi de porumb fara zahar
  • 2 oua
  • Sos de iaurt
  • 200 g. iaurt
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita condimente tzatziki
  • 1 lingurita ulei
  • 1 lingurita zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante:

Aripioarele le-am parlit, spalat, taiat in doua si le-am pus la marinat cu sare, boia, piper si condimente pentru pui.


Cele 2 oua le-am pus intr-un castron cu un praf de sare si le-am batut usor cu o furculita.


Fulgii de porumb i-am pus intr-o punga de plastic si i-am maruntit cu un sucitor.


Le -am lasat la marinat de seara pana a doua zi la pranz.


Intr-o tigaie am pus uleiul la incins.


Fiecare aripioara am trecut-o prin faina,ou si apoi prin fulgii de porumb.


Le-am pus la prajit in uleiul incins ,intorcandu-le cand s-au rumenit.


Am procedat la fel pana am terminat aripioarele.


Le-am servit cu salata de varza noua sau cu sos de iaurt.


Sosul de iaurtUsturoiul cutatat ,spalat si pisat se freaca ,cu putin uleisi zeama de lamaie.


Turnam iaurtul ,condimentul tzatziki peste usturoi si amestecam bine pentru omogenizare.


La masa n-au lipsit cartofii prajiti:)))))


Sa va fie de folos!



Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

04.05.2020, 20:46

As rontai si eu 1-2 aripioare!

cristinutanicolita 1

05.05.2020, 21:37

Bune!

mihaelar63 1

06.05.2020, 23:22

De acord . Ce ? Noi nu stim sa facem ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel oltenesc