Aperitiv oua Faberge

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2020 | 363 vizualizari

 

Eheeeee! Din cand in cand e bine sa te aduca cineva sa-i cauti o reteta:)))))O buna prietena care a vazut Oua Faberge ,postate de draga noastra Mirela,pe Bucataras,nu putea sa deschida site-ul sa scrie reteta.M-a sunat si m-a rugat sa -i dau reteta.Cu noua tehnologie i-am transmis reteta,dar am si luat-o in colimator:)))))Asa ca,am purces la prepararea ei.cei drept e drept,n-am facut decat 3 oua(atatea coji am avut) restul le-am facut in forme mici.In tot cazul pe masa de Sf.Pasti au dat foarte bine;)  Multumesc Mirela pentru reteta prparatului,de fapt sotului tau :))))))

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 pastarnac mic
  • o bucata de telina
  • 2 linguri porumb din conserva
  • 1/2 piept de pui
  • supa de pasare
  • 1 ardei kapia
  • 1 plic gelatina
  • sare si piper dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua Faberge:

Ouale se sparg la partea mai lata.


Scoate albusul si galbenusul prin scuturare usoara.


Spala cojile si pune-le la scurs (cu spartura in jos) si lasa-le sa se usuce.


Morcovul,pastarnacul,talina se curata,spala si se pune pa fiert alaturi de pieptul de pui.


Eu am pus la fiert pieptul de pui cu tot cu os pentru a da gust supei.


Dupa ce s-au fiert se scot si se lasa la racit.


Toate legumele si pieptul de pui se toaca cuburi mici(ca la salata de beuf).


Intre timp de pune in supa de pui gelatina la hidratat ,confor instructiunilor de pe plic.


Amestecam legumele taiate,porumbul,carnea,condimentam si umplem cojile de oua.


Peste umplutura turnam supa de pui cu gelatina si dam la rece.


In momentul servirii scoatem coaja (decojim cu atentie,ca la oul fiert).


Sunt delicioase!


Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua Faberge" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

02.05.2020, 10:59

Tabita _ 1

02.05.2020, 20:07

oanapl 1

03.05.2020, 17:55

Bune și de efect.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

de Rocsi 9

ieri la 20:19

Pizza vegana, cu tofu

de RODIMUR 7

ieri la 20:17

Ghiveci de legume(varianta de primavara)

de katty 6

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Aperitive pizza