Melcisori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 4405 vizualizari

 

Un alt aperitiv dragutz ptr pitici:)

 

INGREDIENTE

  • 400 g sunca praga felii
  • 10 felii branza topita
  • 1 borcan cu castraveti
  • branza topita la tub
  • scobitori
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori:

Se taie castravetii in doua si se lasa sa se scurga de zeama.


Feliile de sunca se ung cu branza topita din tub, se pune pe fiecare o felie de branza si se ruleaza. Se taie capetele la rulada, apoi se taie fiecare in doua.


Se foloseste ca baza alta felie de sunca pe care se pune in capat rulada si in continuarea ei castravetele, caruia ii punem antenute din scobitori taiate in doua.


Ii asezam apoi pe un pat de salata verde si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Corinuta 1

26.10.2010, 16:15

Kasmy, ms de furcu

Corinuta 1

26.10.2010, 16:15

Sylviuta, multumesc

elena1988 1

08.02.2011, 10:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pachetele asortate cu sunca si cascaval