Melcisori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2010 | 5881 vizualizari

 

Un alt aperitiv dragutz ptr pitici:)

 

INGREDIENTE

  • 400 g sunca praga felii
  • 10 felii branza topita
  • 1 borcan cu castraveti
  • branza topita la tub
  • scobitori
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori:

Se taie castravetii in doua si se lasa sa se scurga de zeama.

Feliile de sunca se ung cu branza topita din tub, se pune pe fiecare o felie de branza si se ruleaza. Se taie capetele la rulada, apoi se taie fiecare in doua.

Se foloseste ca baza alta felie de sunca pe care se pune in capat rulada si in continuarea ei castravetele, caruia ii punem antenute din scobitori taiate in doua.

Ii asezam apoi pe un pat de salata verde si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu sunca