Eggs Benedict

de sasha in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 1694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 felii de bagheta
  • 3 linguri otet
  • 1 litru apa
  • sare
  • unt
  • SALATA DE STEVIE CU RIDICHI SI MORCOV
  • 6 ridichi
  • 1 legatura stevie
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eggs Benedict:

Ouale: Punem la fiert apa si cu cele 3 linguri de otet pana face multe bule. Adaugam cate un ou pe rand, usor si cu grija ca sa nu se desprinda albusul de galbenus. Le lasam sa fiarba 2-3 minute. Le scoatem si le punem pe un servet sa absoarba apa.


Prajim cele 4 felii de bagheta in unt. Fiecare ou se aseaza pe paina prajita si se pune putina sare.


Nu am vrut sa la servesc cu sosul olandez, ci cu o salata de stevie.


Spalam stevia, morcovul,ridichile si ceapa. Curatam stevia de cozi, vene si o taiem. Ridichile si ceapa se taie julienne, morcovul il dam pe razatoare mica. Le amestecam cu zeama de la o lamaie, uleiul de masline si sare dupa gust!

 

TIPS-URI

1

Daca vreti galbenusul sa fi tare lasati sa fiarba 4-5 minute

2

Daca vreti moale lasati sa fiarba 2-3 minute

3

Sosul olandez se face cu unt, 1 galbenus de ou si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eggs Benedict" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

- TABITA - 1

21.04.2013, 21:23

ionela2682 1

22.04.2013, 12:55

marianascarlat 1

22.04.2013, 13:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute