Eggs Benedict

de sasha in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 2059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 felii de bagheta
  • 3 linguri otet
  • 1 litru apa
  • sare
  • unt
  • SALATA DE STEVIE CU RIDICHI SI MORCOV
  • 6 ridichi
  • 1 legatura stevie
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eggs Benedict:

Ouale: Punem la fiert apa si cu cele 3 linguri de otet pana face multe bule. Adaugam cate un ou pe rand, usor si cu grija ca sa nu se desprinda albusul de galbenus. Le lasam sa fiarba 2-3 minute. Le scoatem si le punem pe un servet sa absoarba apa.


Prajim cele 4 felii de bagheta in unt. Fiecare ou se aseaza pe paina prajita si se pune putina sare.


Nu am vrut sa la servesc cu sosul olandez, ci cu o salata de stevie.


Spalam stevia, morcovul,ridichile si ceapa. Curatam stevia de cozi, vene si o taiem. Ridichile si ceapa se taie julienne, morcovul il dam pe razatoare mica. Le amestecam cu zeama de la o lamaie, uleiul de masline si sare dupa gust!

 

TIPS-URI

1

Daca vreti galbenusul sa fi tare lasati sa fiarba 4-5 minute

2

Daca vreti moale lasati sa fiarba 2-3 minute

3

Sosul olandez se face cu unt, 1 galbenus de ou si zeama de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eggs Benedict" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

- TABITA - 1

21.04.2013, 21:23

ionela2682 1

22.04.2013, 12:55

marianascarlat 1

22.04.2013, 13:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu oua si mozzarella