Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt

de Constelatialeu in Pui, 12 Iul 2020 | 213 vizualizari

 

Dupa munca si rasplata, parca asa circula o vorba, asa ca am meritat si noi azi un gratarel sa prindem puteri noi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare
  • 300 g iaurt in stil grecesc
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt:

Aripioarele le-am spalat, apoi le-am asezat intr-un castron, am presarat sare si piper si le-am lasat la odihna pana am pregatit gratarul. Azi a fost randul nostru, al fetelor sa facem gratarul de la ''A la Z'', barbatii sudau gardul in gradina.Am pregatit gratarul, apoi am asezat aripioarele pe gratar, am avut grija sa le intoarcem de pe o parte pe alta, gand au fost gata rumenite le-am asezat intr-un castron si am pus capac, sa stea calde pana am preparat sosul. Am curatat usturoiul si l-am pisat cu un pic de sare, apoi am adaugat o lingura de ulei si am frecat bine, am adaugat 2-3 linguri de iaurt, amestecul obtinut l-am incorporat in restul de iaurt. Am amestecat bine cu inca o lingura de ulei de masline, am potrivit de sare. Am servit aripioare cu sos si mamaliguta calda, un deliciu. Adevarul este ca la ce foame aveam, puteam sa mancam si scoarta de copac fripta....:)))))))))))))))))))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

13.07.2020, 18:06

Rocsi 1

13.07.2020, 19:27

O aripioara, doua, as servi si eu!

abstract01 1

14.07.2020, 00:43

ne faceti poftaaa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocana de legume

pe 04.08 la 22:08

Balmos

pe 04.08 la 20:19

Paste cu hribi si sos alb

de Rocsi 9

pe 04.08 la 18:58

Salata de vara cu branza feta

pe 02.08 la 22:37

Aperitiv placinta invartita

pe 02.08 la 20:00

RETETA RECOMANDATA
Coq au vin rouge