Aperitiv chec sarat cu dovlecei

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2022 | 11374 vizualizari

 

Serviti-l cu o salata verde si aveti o mancare completa !
https://www.blogulluicatalina.com/2022/06/chec-sarat-cu-dovlecei.html

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare -500 gr
  • 75 gr de bacon
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 oua
  • 3 linguri de branza de vaci batuta
  • 60 gr de branza St-Paulin sau casaval ras
  • 3 linguri seminte (un amestec floarea soarelui, lin, susan)
  • cimbru uscat
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chec sarat cu dovlecei:

Spalati si curatati partial dovlecelul (am lasat un pic de coaja fiind bio).

Taiati-l cubulete. Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.

Sotati ceapa si usturoiul in uleiul de masline cu baconul afumat taiat bucatele.

Adaugati dovlecelul taiat si reveniti impreuna 8-10 minute pana cand apa se evapora.

Ajsezonati si lasati sa se raceasca.  

Bateti ouale intregi, adaugati branza de vaci , semintele si branza rasa.

Puneti dovleceii si amestecati.   Varsati intr-o tava unsa de chec si gatiti la bain-maeie in cuptorul in incalzit la 180°C timp de 1 ora.  

Verificati coacerea cu lama unui cutit.

Taiati-l cand este bine racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv "Mozaic"