simona119

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 09.12.2011

RETETE21
PRIETENI72
Retete / Aperitive / Garnituri

Fasole galbena pastai cu ciuperci si usturoi

In Aperitive / Garnituri la 19 Sep 2012

Se calesc intai ciupercile in putin ulei. Le scoatem din tigaie si calim apoi pastaile adaugand si usturoiul. Cand sunt gata, adaugam ciupercile si le mai tinem pe foc cateva minute pentru ca aromele sa se imbine. Pofta buna!  

Sandwich cu DeSenvis&bacon

In Aperitive / Garnituri la 30 Mar 2012

Pentru aceste sandwichuri cea mai importanta este baza. Primul sandwich are la baza crema de branza cu smantana si ceapa verde tocata marunt si presarata pe toata suprafata baghetei. Al doilea este cu crema de branza cu usturoi si ardei gras tocat marunt (o combinatie deosebita). Urmatoarele...

Omleta de primavara rulata

In Aperitive / Garnituri la 23 Mar 2012

Dimineata am avut putin mai mult timp la dispozitie, asa ca am zis sa fac ceva mai deosebit la micul dejun, ca tot a venit primavara :). Taiati ceapa verde (inclusiv coada) si ardeiul cubulete mici, si calitile in foarte putin unt. Adaugati apoi ouale batute, si preparati omleta ca pe clatite,...

Garnitura orez cu legume si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 13 Mar 2012

Incingeti putin unt intr-o tigaie, in care caliti o ceapa si ciupercile. Dupa ce zeama lasata de ciuperci se evapora, scoateti-le din tigaie si lasati-le de-o parte. In aceeasi tigaie, topiti din nou putin unt, caliti cea de-a doua ceapa, apoi adaugati pe rand ardeiul taiat marunt si morcovul dat...

Mic dejun jucaus

In Aperitive / Garnituri la 14 Feb 2012

Ouale se pregatesc "ochiuri" in putin unt. Kaiserul se taie felii subtiri si se prepara pe ambele parti in tigaia incinsa (fara unt sau ulei). Am pregatit patru bulete din cascaval Sofia (vezi reteta de bulete), pe care le-am prajit, si m-am apucat sa asamblez totul in...

Bulete de cascaval - divine

In Aperitive / Garnituri la 20 Ian 2012

Bateti bine cele doua oua, adaugati lingura de faina, si amestecati pana reusiti sa omogenizati compozitia.  La aceasta reteta, cel mai important ingredient este cascavalul, bineanteles. Daca acesta nu se comporta bine la prajit, buletele se vor deface in tigaie si se va strica...

Omleta pentru pofticiosi

In Aperitive / Garnituri la 20 Dec 2011

Într-o farfurie adâncă, se bat bine cele 4 ouă cu un praf de sare. Când s-au omogenizat ouăle, se adaugă cașcavalul răzuit în prealabil (eu am folosit cașcaval Sofia de la Delaco - dintre toate încercate până acum, acesta se topește cel mai bine)....

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 23.07.2013

Tort de lamaie cu sos de piersici

publicat la 30.05.2013

Mar copt cu crema de mascarpone

publicat la 19.09.2012

Noodles cu pui si legume

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]