simona119

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 09.12.2011

RETETE21
PRIETENI72
Retete / Dulciuri

Tort de lamaie cu sos de piersici

In Torturi la 23 Iul 2013

Biscuitii se piseaza in blender pana devin pudra si se amesteca apoi bine cu untul topit. Se transfera blatul de biscuiti intr-o forma de tort cu fund detasabil, se niveleaza bine si se pune la frigider pana cand este gata crema. Se amesteca apoi crema de branza Ceva fin cremos cu mascarpone si...

Mar copt cu crema de mascarpone

In Dulciuri la 30 Mai 2013

Spalati bine merele, taiati-le cubulete si dati-le la cuptorul incins pana se inmoaie si incep sa lase suc. Intre timp pregatiti crema. Amestecati bine intr-un bol crema de branza cu branza mascarpone pana obtineti o pasta. Adaugati oul (daca alegeti sa il folositi) impreuna cu zaharul, esenta...

Double chocolate cheesecake

In Prajituri la 21 Mai 2012

Crusta Sfarmati bine biscuitii si amestecati-i apoi cu untul topit. Luati o tava cu pereti detasabili, tapetati-o cu hartie de copt si adaugati amestecul de biscuiti cu unt. Acoperiti uniform fundul tavii, presand cat de bine posibil si incercati sa creati si o margine inalta de 1-2 cm. Dati...

Placinta cu branza dulce si stafide

In Prajituri la 15 Mai 2012

Branza de vaci se amesteca cu crema de branza, 2 oua si zahar. Amestecati totul foarte bine, iar la sfarsit adaugati stafidele. Ungeti tava cu putin ulei, si asezati maxim trei foi de placinta in ea avand grija ca foaia de placinta sa depaseasca marginile tavii. Adaugati jumatate (mie mi-a...

Clatite cu crema de branza fina

In Dulciuri la 23 Mar 2012

Aseara am avut pofta de clatite, dar am vrut sa incerc ceva nou si deosebit, asa ca am facut o umplutura de crema de branza care a iesit minunata. Am amestecat 450g de crema de branza cu 2 galbenusuri, 4 linguri de zahar brun, si coaja rasa de la doua portocale. La final, am adaugat pentru...

Tort Joffre

In Torturi la 9 Mar 2012

Intr-un vas, amestecati untul cu 200 g zahar pudra si 6 galbenusuri adaugate pe rand pana cand obtineti o compozitie omogena si cremoasa. Separat, puneti pe foc 5 linguri de apa cu 100 g zahar tos si 50 g cacao, si amestecati incontinu pana cand zaharul se topeste si obtineti un sirop mai gros de...

Chec "bicolor"

In Prajituri la 24 Ian 2012

Intr-o cratita mai inalta, bateti bine zaharul cu unt pana cand obtineti o pasta omogena. Adaugati apoi pe rand, amestecand continuu, cele 4 oua. Dupa ce ati incorporat primele trei ingrediente, adaugati iaurtul si bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie, si amestecati bine....

Afisate 1 - 7 din 7 retete    
CONCURS CULINAR - BUCATARASUL LUNII

Postari recente

publicat la 23.07.2013

Tort de lamaie cu sos de piersici

publicat la 30.05.2013

Mar copt cu crema de mascarpone

publicat la 19.09.2012

Noodles cu pui si legume

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Nici anul ăsta n-ai luat un Oscar? Zi merci că-ţi iei salariul luna asta!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele simple

de Lau 9

la 20:14

Palmieri

de Lau 9

la 18:41

Cheesecake cu capsuni

ieri la 20:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro