Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru gusturi rafinate!
Aseara am avut pofta de clatite, dar am vrut sa incerc ceva nou si deosebit, asa ca am facut o umplutura de crema de branza care a iesit minunata.
Am amestecat 450g de crema de branza cu 2 galbenusuri, 4 linguri de zahar brun, si coaja rasa de la doua portocale. La final, am adaugat pentru aroma o lingurita de esenta de vanilie.
Am pus apoi crema la frigider, am copt clatitele, iar cand s-au racit le-am asamblat. Nu va pot descrie ce gust deosebit au avut :). Coaja de portocala si vanilia au facut totul! Am fost cel mai laudat bucatar din familie :)!
1
zaharul brun ar trebui rasnit inainte de a-l amesteca cu crema de branza, pentru a nu se simti in crema finala
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult