Clatite cu crema de branza fina

de simona119 in Dulciuri, 23 Mar 2012 | 2920 vizualizari

 

Pentru gusturi rafinate!

 

INGREDIENTE

  • Pentru clatite:
  • 3 oua
  • apa minerala
  • un pahar de lapte
  • faina
  • Umplutura:
  • 450g crema de branza (300g textura cremoasa, 150g textura mai pufoasa)
  • 2 galbenusuri
  • 4 linguri zahar brun
  • coaja de la 2 portocale
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu crema de branza fina:

Aseara am avut pofta de clatite, dar am vrut sa incerc ceva nou si deosebit, asa ca am facut o umplutura de crema de branza care a iesit minunata.


Am amestecat 450g de crema de branza cu 2 galbenusuri, 4 linguri de zahar brun, si coaja rasa de la doua portocale. La final, am adaugat pentru aroma o lingurita de esenta de vanilie.


Am pus apoi crema la frigider, am copt clatitele, iar cand s-au racit le-am asamblat. Nu va pot descrie ce gust deosebit au avut :). Coaja de portocala si vanilia au facut totul! Am fost cel mai laudat bucatar din familie :)!

 

TIPS-URI

1

zaharul brun ar trebui rasnit inainte de a-l amesteca cu crema de branza, pentru a nu se simti in crema finala

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu crema de branza fina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bunica 1

08.07.2012, 17:49

immmmmm

iri_iri 1

18.07.2012, 20:22

mai ai? ca mi-ai facut o pofta!

andreea_angelo 1

19.11.2012, 11:00

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Placintele cu branza crema