Chec "bicolor"

de simona119 in Prajituri, 24 Ian 2012 | 1800 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200g unt
  • 400g zahar
  • 200g iaurt sau lapte batut
  • 1 lingurita bicarbonat
  • faina
  • 1lingura cacao

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec "bicolor":

Intr-o cratita mai inalta, bateti bine zaharul cu unt pana cand obtineti o pasta omogena. Adaugati apoi pe rand, amestecand continuu, cele 4 oua. Dupa ce ati incorporat primele trei ingrediente, adaugati iaurtul si bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie, si amestecati bine. Partea putin mai dificila este faina :).....deoarece aceasta trebuie adaugata "din ochi" fara o masura exacta. Va opriti din adaugat faina in momentul in care obtineti un aluat de consistenta medie, care luat pe lingura, nu cade decat cu ajutor din partea voastra. Dupa ce ati obtinut acest aluat mediu, impartiti-l in doua portii egale, adaugand in una din ele o lingura de cacao.


Folosind cele doua portii de aluat, adaugam in tavile unse in prealabil cu unt si tapetate cu faina, cate o lingura din fiecare portie de aluat: o lingura de aluat alb, o lingura de aluat cu cacao, samd pana cand terminam tot aluatul.


Introduceti tavile in cuptorul incins, pentru aproximativ 30 min. la temperatura de 180 grade. Checul se serveste rece, simplu, cu o cana de lapte dulce sau lapte batut.

 

TIPS-URI

1

Untul si ouale trebuie scoase din frigider cu o ora inainte de inceperea prepararii checului

2

Va recomand sa folositi un unt de calitate, cu grasime 80%

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec "bicolor"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

25.01.2012, 00:02

bun bun

simona119 1

25.01.2012, 11:38

Multumesc pentru intampinare dragelor

mamaieelena 1

25.01.2012, 20:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Desert chec pufos cu cacao