Double chocolate cheesecake

de simona119 in Prajituri, 21 Mai 2012 | 4197 vizualizari

 

Ieri m-am intrecut pe mine si am facut cel mai bun desert din viata mea scurta, dar promitatoare, de bucataras :)!!!

 

INGREDIENTE

  • Crema
  • 800 g crema de branza Ceva Fin Cremos
  • 200 g frisca
  • 200 g zahar pudra
  • 4 oua
  • esenta de vanilie
  • 50 g ciocolata alba
  • 80 g ciocolata neagra 75%
  • Crusta
  • 250 g biscuiti
  • 120 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Double chocolate cheesecake:

Crusta

Sfarmati bine biscuitii si amestecati-i apoi cu untul topit. Luati o tava cu pereti detasabili, tapetati-o cu hartie de copt si adaugati amestecul de biscuiti cu unt. Acoperiti uniform fundul tavii, presand cat de bine posibil si incercati sa creati si o margine inalta de 1-2 cm. Dati tava la frigider pana este gata crema.

Crema

Intr-un bol, amestecati bine crema de branza impreuna cu zaharul pudra si putina esenta de vanilie. Adaugati frisca batuta bine si dupa ce ati incorporat-o adaugati pe rand ouale. Topiti la bain-marie ciocolata alba si adaugati-o apoi peste crema. Turnati trei sferturi din umplutura peste crusta de biscuiti si dati din nou la frigider.

Topiti tot la bain-marie ciocolata neagra, pe care o adaugati apoi peste restul de crema ramasa in bol si amestecati pana cand se incorporeaza bine. Puneti umplutura cu ciocolata intr-un spritz de patiserie pentru a putea orna. Scoateti cheesecake-ul din frigider, introduceti varful in umplutura si strangeti pana vedeti ca la suprafata s-a format un cerc cam cat o moneda si continuati asa pe toata suprafata cheesecake-ului.
Cand designul este gata, dati prajitura la cuptorul preancalzit la 150 grade pentru aprox 60 minute.

Inainte de a scoate cheesecake-ul din forma, lasati cateva ore sa se raceasca bine. Desfaceti forma si cu ajutorul a doua spatule, desprindeti prajitura de hartia de copt si mutati-o pe un platou.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

este foarte buna dupa ce sta cateva ore la frigider

Daca ti-a placut reteta noastra "Double chocolate cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele simple

de Lau 9

la 20:14

Palmieri

de Lau 9

la 18:41

Cheesecake cu capsuni

ieri la 20:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de naut cu chorizo si bulgur
  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele simple

de Lau 9

la 20:14

Palmieri

de Lau 9

la 18:41

Cheesecake cu capsuni

ieri la 20:06

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake "After eight"