Pandispan cu mere

de nyana in Prajituri, 24 Noi 2009 | 15081 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • esenta de vanilie
  • 2 mere
  • unt
  • o ceasca de zahar
  • un plic praf de copt
  • zahar pudra si scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu mere:

Se separa ouale , se bat albusurile spuma cu cele 6 linguri de zahar, se adauga galbenusurile, apoi faina si plicul de praf de copt se pun in ploaie.la sfarsit esenta de vanilie


Se tapeteaza cu unt fundul unei tavi rotunde ( am una hexagonala de la ikea) apoi de pune ceasca cu zahar. Merele se curata de coaja se taie felii subtiri si se pun in tava deasupta zaharului apoi rasturnam compozitia.


Se lasa la cuptor 40-45 minute iar dupa ce o scoatem o rasturnam merele venind deasupra. Se pudreaza cu zahar si scortisoara


pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

24.11.2009, 22:56

Si eu mot la o feliuta!! Ma duc sa pap din american pie-ul meu , ca mi-ai facut pofta!

liana_geicu 1

24.11.2009, 23:43

e simplu de facut si cred ca maine o sa o fac si eu, ca mi-ai facut o pofta!

Michelle 1

17.12.2009, 18:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Coffe Chocolate
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu mere