Mar copt cu crema de mascarpone

de simona119 in Dulciuri, 30 Mai 2013 | 1987 vizualizari

 

Un desert care te poarta inapoi in copilarie, chiar daca pe atunci mascarpone era inlocuit cu altceva! Pe bune :).

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 150 g crema de branza Ceva Fin smantana
  • 4 linguri de zahar brun (± in functie de cat de dulce vreti crema)
  • 1 ou (optional)
  • esenta de vanilie
  • zahar vanilinat bourbon
  • coaja de lamaie (sau mai bine suc de lamaie daca ne gandim la ce contine coaja)
  • 4 mere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mar copt cu crema de mascarpone:

Spalati bine merele, taiati-le cubulete si dati-le la cuptorul incins pana se inmoaie si incep sa lase suc.


Intre timp pregatiti crema. Amestecati bine intr-un bol crema de branza cu branza mascarpone pana obtineti o pasta. Adaugati oul (daca alegeti sa il folositi) impreuna cu zaharul, esenta si coaja de lamaie, si amestecati bine.


Dati apoi crema la rece, pana cand merele sunt gata.


Montati desertul in pahare inalte pentru un aspect mai sofisticat. Puneti mai intai cubulete de mere, stropiti-le cu putin din zeama lasata in vas, si adaugati apoi crema dupa bunul plac. Pentru un plus de culoare, puteti decora la final cu o capsuna.


Succesul este garantat! Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mar copt cu crema de mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ionela2682 1

08.06.2013, 13:23

jolygina 1

08.06.2013, 22:49

babi5 1

05.09.2013, 08:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat cu ciocolata