Tort de lamaie cu sos de piersici

de simona119 in Torturi, 23 Iul 2013 | 4502 vizualizari

 

Un desert absolut delicios - descoperit pe blogul lui Radu Popovici.

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti digestivi
  • 200 g unt topit
  • 400 g zahar
  • 250 g mascarpone Delaco
  • 400 g crema de branza Delaco Ceva Fin Cremos
  • sucul de la 1/2 sau 1 lamaie (dupa gust)
  • 10 g gelatina
  • 300 g frisca
  • esenta de vanilie
  • 300 g piersici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de lamaie cu sos de piersici:

Biscuitii se piseaza in blender pana devin pudra si se amesteca apoi bine cu untul topit. Se transfera blatul de biscuiti intr-o forma de tort cu fund detasabil, se niveleaza bine si se pune la frigider pana cand este gata crema. Se amesteca apoi crema de branza Ceva fin cremos cu mascarpone si jumatate din cantitatea de zahar pana se obtine o crema fina. Adaugati apoi sucul de lamaie si gelatina, preparata la foc mic cu maxim 2 linguri de apa sau lapte. Incorporati in crema de branza obtinuta, frisca batuta spuma folosind o spatula si amestecand de jos in sus.


Adaugati crema obtinuta peste blatul de biscuiti si lasati la frigider cateva ore. Pentru rezultate cat mai bune la taiere :), cel mai indicat este sa lasati tortul la frigider peste noapte, a.i. crema sa se poata intari.


Taiati piersicile in cubulete mici, si puneti-le pe foc impreuna cu restul de zahar pana cand acesta se topeste. Lasati sosul sa se raceasca inainte de a orna feliile de tort.

TIPS-URI

1

sosul poate fi facut din orice fructe doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de lamaie cu sos de piersici" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

aglaia 1

05.09.2013, 09:06

Super bun,felicitari.

Rocsi 1

19.11.2013, 10:32

La multi ani!

Ancutsa 1

19.11.2016, 10:48

Tare gustos!
La multi ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftele in aluat
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu aroma de lamaie si vanilie