Bulete de cascaval - divine

de simona119 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2012 | 12104 vizualizari

 

Cele mai bune si elastice bulete de cascaval.....pe bune!

 

INGREDIENTE

  • 450 g cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval - divine:

Bateti bine cele doua oua, adaugati lingura de faina, si amestecati pana reusiti sa omogenizati compozitia.


La aceasta reteta, cel mai important ingredient este cascavalul, bineanteles. Daca acesta nu se comporta bine la prajit, buletele se vor deface in tigaie si se va strica tot. Eu am incercat multe tipuri de cascaval, insa pentru reteta asta, cascavalul Sofia este cel mai potrivit....nu are nici macar tendinta de a se desface, odata adaugat in tigaie.


Asa ca dragelor, razuiti cascavalul, folosind partea cea mare a razatoarei, si amestecati-l apoi cu oale batute, pana cand tot cascavalul este imbracat in ou. In timp ce tigaia cu ulei este pe foc la incins, formati buletele si treceti-le prin putina faina inainte de a le pune la prajit. Preparati buletele pe ambele parti, pana cand vedeti ca au capatat culoarea aceea aurie, si scoateti-le pe o farfurie acoperita cu un servetel.


Daca nu reusiti sa mancati toate buletele cat sunt calde, tinute la cuptor, sunt la fel de bune si a doua zi.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru ca buletele sa iasa asa cum vi le-am descris, va recomand sa folositi toata roata de cascaval.

2

Cand amestecati cascavalul, folositi mainile; este cea mai simpla varianta

3

Cand formati buletele, aveti grija ca mainile sa fie umede astfel incat amestecul sa nu se lipeasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval - divine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

jolygina 1

22.01.2012, 10:43

chiar ca-s divine ,nu am mai mancat demult

simona119 1

22.01.2012, 11:12

Multumesc frumos .Ma tot gandesc cu ce sa va mai incant data viitoare, si cred ca pana la urma voi merge pe ceva dulce

ralu_ca 1

11.06.2013, 21:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Quiche Alsacienne