Bulete de cascaval - divine

de simona119 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2012 | 17714 vizualizari

 

Cele mai bune si elastice bulete de cascaval.....pe bune!

 

INGREDIENTE

  • 450 g cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval - divine:

Bateti bine cele doua oua, adaugati lingura de faina, si amestecati pana reusiti sa omogenizati compozitia. 

La aceasta reteta, cel mai important ingredient este cascavalul, bineanteles. Daca acesta nu se comporta bine la prajit, buletele se vor deface in tigaie si se va strica tot. Eu am incercat multe tipuri de cascaval, insa pentru reteta asta, cascavalul Sofia este cel mai potrivit....nu are nici macar tendinta de a se desface, odata adaugat in tigaie.

Asa ca dragelor, razuiti cascavalul, folosind partea cea mare a razatoarei, si amestecati-l apoi cu oale batute, pana cand tot cascavalul este imbracat in ou. In timp ce tigaia cu ulei este pe foc la incins, formati buletele si treceti-le prin putina faina inainte de a le pune la prajit. Preparati buletele pe ambele parti, pana cand vedeti ca au capatat culoarea aceea aurie, si scoateti-le pe o farfurie acoperita cu un servetel.

Daca nu reusiti sa mancati toate buletele cat sunt calde, tinute la cuptor, sunt la fel de bune si a doua zi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru ca buletele sa iasa asa cum vi le-am descris, va recomand sa folositi toata roata de cascaval.

2

Cand amestecati cascavalul, folositi mainile; este cea mai simpla varianta

3

Cand formati buletele, aveti grija ca mainile sa fie umede astfel incat amestecul sa nu se lipeasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval - divine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

jolygina 1

22.01.2012, 10:43

chiar ca-s divine ,nu am mai mancat demult

simona119 1

22.01.2012, 11:12

Multumesc frumos .Ma tot gandesc cu ce sa va mai incant data viitoare, si cred ca pana la urma voi merge pe ceva dulce

ralu_ca 1

11.06.2013, 21:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun delicios: Sandwich "Buna Dimineata"