Bia27

1

Bucataras
incepator

Cluj Napoca

Bucataras din 16.10.2012

RETETE13
PRIETENI31
Retete

File de pangasius la cuptor

In Pangasius la 20 Mar 2013

Incepem prin a curata pestele de grasime,il spalam cu apa rece,apoi il punem pe un servet de hartie si absoarbem apa din el.Pregatim o folie de aluminiu pe care o ungem cu ulei,ungem si pestele cu ulei si il punem pe folie.Il condimentam cu boia,rozmarin,cimbru,sare si piper,punem cate o felie de...

Pui in sos de legume cu garnitura de cus-cus

In Pui la 19 Mar 2013

In prima faza taiem cubulete pieptul de pui, apoi trecem la legume: ceapa o maruntim, ardeiul il taiem cubulete, iar morcovii si telina le dam pe razatoare. Inabusim legumele vreo 5 minute, adaugam apoi si pieptul de pui cubulete pt inca vreo 3 minute, dupa care completam cu apa cat sa le...

Banana bread

In Prajituri la 18 Mar 2013

In prima faza pasam 3 banane cu o furculita . Punem untul intr-un bol si il mixam cu zaharul si zaharul vanilinat,pana devine cremos.Adaugam ouale pe rand,incorporandu-le bine,apoi bananele pasate.Amestecam praful de copt cu faina si punem usor peste amestecul de banane,mixand in continuare....

Placinte groase (Langosi)

In Aperitive / Garnituri la 17 Mar 2013

In prima faza pregatim maiaua:amestecam drojdia cu lingura de zahar ,laptele si lingura de faina,dupa care o lasam sa creasca 15 min la loc caldut.Intre timp pregatim restul ingredintelor.Cernem faina,facem o gropita in mijloc,punem lingura de sare,maiaua crescuta,cele 5 linguri de ulei si...

Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

In Prajituri la 17 Mar 2013

Reteta de preparare a papanasilor Amestecam branza de vaci cu grisul ,3 linguri de zahar,zaharul vanilinat si coaja rasa de lamaie,adaugand apoi ouale,pe rand si amestecand bine dupa fiecare.Lasam amestecul sa se odihneasca 10 minute.Intre timp punem o oala cu apa pe foc,iar cand fierbe...

Pui cu legume - mancare chinezeasca

In Pui la 16 Mar 2013

Taiem pieptul de pui cubulete,dupa care trecem la legume.Maruntim ceapa,taiem ardeiul si morcovul cubulete,iar telina o dam pe razatoarea mica.Punem la calit toate legumele ,iar dupa vreo 3-4 min,adaugam si cubuletele de piept de pui.Le calim inca vreo 3-4 min,dupa care punem ciupercile si...

Friptura marinata

In Porc la 16 Mar 2013

Taiem cotletul in felii medii.Ungem fiecare felie cu ulei dupa care le presaram cu rozmarin ,cimbru,sare,piper si boia de ardei dulce.Le asezam intr-o tigaie inalta(in cazul meu) sau o oala in care am pus 2-3 linguri de ulei,asezam intre ele bucatile de usturoi taiate in jumatati ,acoperim cu un...

Desert cornuri pufoase in doua culori

In Prajituri la 14 Mar 2013

Drojdia o amestecam inainte cu 3 linguri de zahar, 5 linguri de lapte si 2 linguri de faina si o lasam la dospit 10 minute, dupa care o adaugam peste restul ingredientelor. Cernem faina intr-un bol, facem o adancitura in mijloc, in care punem toate ingredientele de mai sus cu exceptia celor 5...

Semiluna cu nuca

In Prajituri la 13 Mar 2013

Se mixeaza ouale bine cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.Treptat adaugam zaharul,mixam bine pt a se topi ,dupa care punem uleiul,zaharul vanilinat, esenta de rom si coaja de portocala rasa.Incorporam faina,in care am pus si praful de copt si jumatate din cantitatea de nuci si nuca de...

Ciorba ardeleneasca cu tarhon

In Ciorbe la 13 Mar 2013

Pentru inceput portionam pulpa de porc si o punem la fiert. Intre timp cat fierbe carnita, taiem ceapa marunt, iar 3 morcovi, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel si ardeiul le taiem cubulete medii. Punem intr-un vas uleiul si legumele, le calim cateva minute, adaugam apa, dupa care...

Chec marmorat cu branzica fina

In Prajituri la 13 Mar 2013

Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma cu un praf de sare, lasand deoparte galbenusurile. Adaugam cel 7 linguri de zahar treptat si mixam pana se intareste bezeaua. Separat frecam 4 galbenusuri (1 galbenus il pastram pt crema de branza) cu 2 pliculete de zahar vanilinat, esenta de...

Supa de salata verde

In Supe la 4 Ian 2013

In oala in care facem supa punem la calit in cele 2 linguri de ulei, slaninuta taiata cubulete, dupa care adaugam usturoiul pisat si lingura de faina. Toata procedura se face foarte repede si cu atentie pt a nu arde usturoiul si faina. Adaugam apa, salata taiata fideluta si lasam sa fiarba....

Paste cu ton

In Paste la 3 Ian 2013

Punem pastele la fiert, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp taiem cubulete ardeiul si cascavalul, adaugam porumbul, maslinele taiate in bucatele si tonul scurs bine de ulei. Scurgem pastele dupa ce au fiert si le lasam cateva minute sa se raceasca, dupa care le adaugam peste...

Afisate 1 - 13 din 13 retete    

Postari recente

publicat la 20.03.2013

File de pangasius la cuptor

publicat la 18.03.2013

Banana bread

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]